Crvena haljina je uvek efektna, još ako dodate ovako neki krzneni prsluk, outfit postaje mnogo interesantniji. Takođe ga možete ukombinovati sa baletankama.

134 Modni predlozi Nataše Blair: Sve je u detaljima

Krzneni prsluk za prohladne dane

Pruge se vraćaju u modu i ove sezone će biti potpuni hit. Odlučila sam se za mali eksperiment – da ukombinujem dva tipa pruga, ali zato cipele i torba u roze boji čine ovaj outfit veoma drugačijim. Efekat ne bi bio isti bez njih, možete probati i sa crvenom bojom.

225 Modni predlozi Nataše Blair: Sve je u detaljima

Pruge se vraćaju u modu

Kada želite da se obučete najjednostavnije, jedna ovako velika ogrlica može da vam pomogne da nikako ne deluje obično. Svidelo mi se kako ide uz ovaj crveni džemper, totalni je kontrast i prelepo za ovaj prelazni period.

321 Modni predlozi Nataše Blair: Sve je u detaljima

Nakit je uvek dobar izbor kad želite da promenite efekat outfita

Ova mala clutch torba, totalno drugačija od celog outfita, odudara i daje onaj efekat pravog prelaznog perioda. Njeni zlatni detalji se uklapaju sa zlatnim džemperom, ali zato bela boja čini da outfit ne bude samo u znaku tamnih boja.

416 Modni predlozi Nataše Blair: Sve je u detaljima

Clutch torba za svaku priliku

Leopard i tamno roza uvek idu zajedno, ako ih nije previše. Baletanke i clutch torba mogu da budu taman dovoljne da ceo izgled ne bude dosadan i uvek prikladan za svaku priliku.

512 Modni predlozi Nataše Blair: Sve je u detaljima

Leopard i roza su lepa kombinacija


Nataša Blair je student ekonomije, autor modnog bloga “My Daily Style Book” i apsolutni zaljubljenik u stil Odri Hepbern. Njujork smatra centrom sveta i svojom sledećom životnom destinacijom.

Comments