Svilena košulja i veoma efektne štikle mogu sa klasičnim džinsom napraviti kombinaciju za veoma elegantne prilike. Upotpunite ceo izgled nekom efektnom ogrlicom, a kosu pustite da slobodno pada, ili pak, kao ovde, napravite ne tako napadne lokne.

13 Modni predlozi Nataše Blair: Uvek glamur

Svilena košulja - za svečane prilike

Veoma volim dugačke haljine i kad god imam priliku volim da ih nosim. Čak i kad se nose uz ravno, one mogu da izgledaju fenomenalno. Haljina sa otvorenim leđima je super izbor za leto i toplo vreme.

24 Modni predlozi Nataše Blair: Uvek glamur

Otvorena leđa uz ne tako običnu haljinu

Čudan spoj suknje i korseta, koji liči na haljinu, ne mogu da pogreše kad ističu ženstvenost. Štikle su obavezne u ovoj kombinaciji.

33 Modni predlozi Nataše Blair: Uvek glamur

Specifična suknja za glamurozne prilike

Iako volim jednostavnost, ponekad volim i kad nosim nešto jačeg efekta. Šljokasta haljina tamnih boja sa crvenim štiklama – super kontrast za večernje prilike.

43 Modni predlozi Nataše Blair: Uvek glamur

Crna haljina sa crvenim cipelama

Široka šljokasta majica mi je omiljeni odevni predmet uz džins tokom leta. Ovde sam izabrala štikle, ali ako se odlučite za ravnu obuću, ova kombinacija je dobra i za izlaske i za neku opuštenu šetnju.

53 Modni predlozi Nataše Blair: Uvek glamur

Šljokasta majica za predstojeći letnji period


Nataša Blair je student ekonomije, autor modnog bloga “My Daily Style Book” i apsolutni zaljubljenik u stil Odri Hepbern. Njujork smatra centrom sveta i svojom sledećom životnom destinacijom.

Comments