Najviše volim one jednostavne kombinacije sa jednim veoma dobrim odevnim predmetom – i ovog puta to je šljašteća široka majica. Veoma dobro ide uz široki džins i štikle. I baletanke su prigodne za ovu priliku, ali ako pričamo o izlasku, tamne jednostavne štikle su ono što vam treba.

121 Modni predlozi Nataše Blair: Volimo šljokice

Jednostavno, a efektno

Frizura je uvek bitna, i u ovom slučaju ravno je najbolje – jer ne skreće pažnju s majice koja je glavni deo ovog autfita.

214 Modni predlozi Nataše Blair: Volimo šljokice

Ravna kosa za svaku priliku

Majica mi se dodatno sviđa jer se nazad sastoji iz providnog materijala. Pažljivo birajte šta ćete ispod, ali da bi bilo upadljivo najbolji je neki crni top.

310 Modni predlozi Nataše Blair: Volimo šljokice

Providan deo na leđima pored šljoka

Jednobojne, jednostavne i visoke štikle su uvek bitan deo autfita. Uvek ih pažljivo biram, a najviše volim ovakve koje imaju platformu.

414 Modni predlozi Nataše Blair: Volimo šljokice

Savršene cipele za savršen autfit

Ovog puta sam se odlučila za jednostavnu nude šminku mirnih tonova. Ako je akcenat na autfitu, vaše lice treba da diše i da ne bude napadno. Uvek je bitno znati šta naglašavate i na koji način.

510 Modni predlozi Nataše Blair: Volimo šljokice

Nude šminka je leti najbolja


Nataša Blair je student ekonomije, autor modnog bloga “My Daily Style Book” i apsolutni zaljubljenik u stil Odri Hepbern. Njujork smatra centrom sveta i svojom sledećom životnom destinacijom.

Comments