Neke muške kombinacije mogu biti potpuna katastrofa. To donekle zavisi i od stepena profesionalizma i onoga čime se muškarac bavi.

Ipak, veoma je važno uložiti trud u svoj izgled. Neki muškarci to shvataju olako, pa im nije važno kako će izgledati… vode se parolom samo da bude udobno.

Pojedine modne greške gotovo su neoprostive. Mi smo tu da vam ih predočimo. Ovo su stvari koje su možda vama u redu, ali su neprivlačne ženskom rodu.

 

Previše boja

Plave pantalone, crvena majica, žuta jakna. Pa dobro, da li si morao da poneseš baš svaku boju? To je veliki modni zločin koji para oči. Ženi ćete ličiti na klovna i pitaće se da niste možda daltonista. Polako sa kombinovanjem i veliki oprez sa uklapanjem boja. Bolje uzeti više različitih nijansi iste boje, nego mešati babe i žabe. Ne ide!

Slika 116 Modni promašaji koji će potpuno razočarati ženu

Jedna boja je dovoljna

Previše gela za kosu

Ne kažem da ne treba koristiti gel… treba, ali u umerenim količinama. Postoji mnogo muškaraca koji ne ispuštaju gel ni u ludilu. Kosa im deluje kao masna ili je toliko tvrda da je ne možete pomeriti.

Slika 211 Modni promašaji koji će potpuno razočarati ženu

Želatinasti efekat nikako

Frajeski hod

Mnogi muškarci u težnji da se dokažu, hodaju na poseban i ženama smešan način.

U suštini većina vuče noge, ruke su im u džepovima, hoda tako da izgleda nonšalantno, a u stvari deluje kao da će se polomiti.

Slika 38 Modni promašaji koji će potpuno razočarati ženu

Većini devojaka je odbojan

Sočiva u boji, ne nikako

Ne znamo ko je izmislio kontaktna sočiva u boji, ali ona svakako muškarcima ne stoje. Deluje veštački i plaši.

Slika 46 Modni promašaji koji će potpuno razočarati ženu

Jedno veliko ne

Slepo prati modne trendove

U redu je biti muškarac sa stilom, voditi računa o izgledu, ali sve u granicama normale. Žene ne vole kad je muškarac previše sređen i kad slepo prati modne trendove.

Slika 56 Modni promašaji koji će potpuno razočarati ženu

Ne dozvoli da budeš modna katastrofa


Violeta Stojanović

Comments