Prethodne modne savete Tijane Žunić možete pogledati ovde.

Trend koji se sve više izdvaja ovog proleća je plise u različitim oblicima. Ja ću ovoga puta dati par predloga kako možete nositi plisiranu suknju u ovim predstojećim toplim mesecima.

Za topao dan, predlažem dugu suknju, od što tanjeg materijala, kako bi vam u njoj bilo što prijatnije i xl majicu od pamuka ili lagane viskoze. Sve ovo vas neće dodatno stezati i činiti vašu kombinaciju teškom, a ono što će je svakako upotpuniti je efektan i atraktivan nakit kojim ćete od jedne potpuno jednostavne kombinacije dobiti, laganu, a opet upadljivu varijantu. Uz ovo predlažem ravne sandale i jednostavnu torbu.

Plise2 Modni savet Tijane Žunić: Nosite plisirano

Trend koji ćete voleti

Moj sledeći predlog je kombinacija plisirane suknje sa teksas košuljom. Odaberite suknju do kolena ili kraću. Onaj momenat ženstvenosti dobićete ako dodate par zanimljivih ogrlica ili narukvica i dodate kombinaciji sandale sa visokom ili punom petom. Ovde predlažem veću pismo torbu.

Plise1 Modni savet Tijane Žunić: Nosite plisirano

Uz ovakvu modernu suknju lepo se slaže i džins

Plise4 Modni savet Tijane Žunić: Nosite plisirano

Pismo torbe su odličan aksesoar

Kada je u pitanju veče ili neka prilika u kojoj želite da izgledate elegantno i ženstveno, onda predlažem suknje u kombinaciji sa laganim košuljama od viskoze, muslina, satena. Najbolje je da odaberete neke nežne i pastelne boje, koje daju dozu prefinjenosti celoj kombinaciji. Lakovane cipele sa visokom potpeticom su pun pogodak uz ovaj outfit. Dodajte i ovde malo nakita, samo što ovde predlažem manje upadljive komade.

Plise3 Modni savet Tijane Žunić: Nosite plisirano

Izaberite svoju elegantnu odevnu kombinaciju

Vaša Tijana


Tijana Žunić je zaljubljena u modu. Prilazi dizajnu na moderan način, u potpunosti ispoljavajući svoju ženstvenost. Ostvaruje ciljeve kreirajući garderobu za ženu koja je elegantna, prefinjena i samosvesna.

Comments