Sjaj u svakom obliku, zlatne, srebrne, bakarne nijanse, šljokice, perlice, lame, nešto je što se pojavljuje gotovo u svakoj radnji ove jeseni. Već nekoliko sezona unazad ovaj trend se provlači kroz predloge velikih modnih imena i iz sezone u sezonu ga je sve više. Kod nas, kao da je ove jeseni kulminirao.

Ovoga puta ću posvetiti pažnju suknji od šljokica i evo nekoliko mojih predloga kako je nositi i izgledati otmeno i prefinjeno. Napominjem da ove komade treba pažljivo kombinovati, jer se može postići potpuno suprotan efekat gde bi sve delovalo pretrpano, opterećujuće, čak i neukusno.

I u ovim hladnim danima možete “zasijati” uz suknju sa šljokicama koju ćete kombinovati sa laganom bluzom i debelim vunenim džemperom na kopčanje.

sljokice3a Modni savet Tijane Žunić: Zasijajte ove jeseni i zime

Crna i zlatna

Za veče, ovakvu suknju nosite sa majicama lepršavih i nežnih materijala poput satena i svile. Takođe, dolaze u obzir košulje od prozirnih materijala u kombinaciji sa sakoom.

sljokice2 Modni savet Tijane Žunić: Zasijajte ove jeseni i zime

Lagane bluze i sakoi

Za koju god varijantu da se opredelite, eksperimentišite prvenstveno sa nakitom i time dopunite svoj outfit, jer za obuću predlažem jednostavnije modele. U tom slučaju ćete teško napraviti grešku. Klasična salonka će uvek biti pun pogodak za kombinovanje.

sljokice1 Modni savet Tijane Žunić: Zasijajte ove jeseni i zime

Jarke boje

Probajte i zasijajte!

Vaša Tijana


Tijana Žunić je zaljubljena u modu. Prilazi dizajnu na moderan način, u potpunosti ispoljavajući svoju ženstvenost. Ostvaruje ciljeve kreirajući garderobu za ženu koja je elegantna, prefinjena i samosvesna.

Comments