Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Ko će preuzeti tron u Dioru?

Pregovori kuće Dior sa Džejkobsom (Marc Jacobs) se izgleda ne odvijaju baš najbolje. Naime, Mark je želeo da, ukoliko pređe u Dior, sa sobom povede ceo tim iz Vuitton-a, što se ne čini izvodljivim. Kao mogući naslednici pominju se Aleksandar Vang (Alexander Wang) i Džejson Vu (Jason Wu). Ipak, mi bismo najviše voleli da nam vrate našeg Galijana (John Galliano). Ceo modni vrh navija za njega, pa još uvek postoje šanse za povratak Diora na poziciju koju samo on može da im obezbedi!

john galliano 143324972 Modni zalogaji: Armani otvara hotele, Bijonse postala kraljica!

Vrati nam se, čoveče!

December, sweet December!

Decembarsko izdanje omiljenog nam “Vogue”-a krasi Šarliz Teron (Charlize Theron) na naslovnici. Kako nezvanično saznajemo, fotkala ju je legendarna Eni Libovic (Annie Liebowitz) a Šarliz na sebi ima Calvin Klein kolekciju za proleće-leto 2012. Ovaj broj časopisa obeležiće mnogo divnih editorijala i svetlucave novogodišnje mode. Svet jedva čeka da pročita Aninu (Anna Wintour) viziju ovog decembra. Tako i mi. Trk na trafiku, “pljunite” 20 evra, pa na čitanje!

Slika 29 Modni zalogaji: Armani otvara hotele, Bijonse postala kraljica!

Jedva čekamo da je vidimo na još jednoj naslovnoj!

Nezasiti Armani otvara hotele!

Đorđo (Giorgio Armani) nam se malo zaleteo. Otvorio je još jedan luksuzni hotel, ovoga puta u Milanu a planovi se kuju i za Njujork, Pariz i London. Dok vi planirate da uplatite poneko noćenje u Armani hotelu, Đorđo želi da počne iz početka kao arhitekta. Eh, da se malo ugledao na svog kolegu Kavalija (Roberto Cavalli), pa obezbedio večnu mladost, imao bi cele 43 godine pred sobom!

Slika 37 Modni zalogaji: Armani otvara hotele, Bijonse postala kraljica!

Možda ako popijem čarobni napitak…

Poznati na klasičnim portretima?

Nakon dodele MTV nagrada, koja se odigrala pre nekoliko dana, pojavili su se klasični porteti sa savremenim poznatim ličnostima. Slike su se pojavile na manifestaciji MTV Voices Dinner, koja je, kao i dodela nagrada, održana u Belfastu. Na fenomenalan portret Elizabete I nakačena je nakaradna glava popularne Bijonse (Beyonce), dok su Eminem i Džastin Biber (Justin Bieber) dobili plemićki izgled. Selena (Selena Gomez), Gaga (Lady GaGa) i Kejti Peri (Katy Perry) takođe su dobile neka nova, plemićka obličja. Donekle simpatično, ali se plemići i vladari sasvim sigurno okreću u grobu!

Slika 46 Modni zalogaji: Armani otvara hotele, Bijonse postala kraljica!

Daleko bilo!

Okupiraj i prodaj!

Džej Zi (Jay Z) i modna kuća Rocawear pre nekoliko dana su pustili u promet majice sa natpisom “Occupy All Streets” kao podršku globalnom protestu koji je počeo na Vol Stritu u Njujorku. No, kada se njegov drugar Kanje (Kanye West) pojavio na jednom od marševa odeven u ovu majicu i Givenchy košulju, prljavi hipici sa Vol Strita su se pobunili, rekavši da to nije prikladno. Naravno, još više ih je uzbudila vest da Rocawear ne planira da novac od prodaje donira njima. Sa koje li su oni planete sišli, da nam je znati? Naravno, majice su volšebno nestale iz prodaje samo dan nakon objave “skandala”.

Slika 54 Modni zalogaji: Armani otvara hotele, Bijonse postala kraljica!

Džej Zi, beži, eno ih okupatori!


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice