Još jednom – Karl!

Nije samo što ga obožavamo – ovaj čovek, čini se, može sve! Novine “Metro“ su dnevni list koji izlazi u 22 zemlje i 100 gradova i deli se besplatno u metrou. Naš omiljeni čovek na svetu, Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld), biće urednik ovog lista na jedan dan! U pitanju je 7. februar, dan kada će novine početi da izveštavaju sa revija za sledeću jesenju sezonu. Pomislio bi čovek da je Karl već dovoljno zauzet. Kao dodatak, raspisao je konkurs za asistenta – takođe jednodnevnog. Koliko li će ljudi da se prijavi?

Slika 117 Modni zalogaji: Cenzurisanje i božićni pokloni Lejdi Gage

Mislimo da možda zaista ima klonove!

Cenzura za Miu Miu

Nakon kampanje Marka Džejkobsa (Marc Jacobs) za novi parfem, još jedna modna cenzura je stupila na snagu. Manekenka Hejli Stajnfeld (Hailee Steinfeld) radila je kampanju za Miu Miu za jesen 2011. Agencija za standarde u reklamiranju Britanije ocenila je kampanju “neodgovornom“ jer prikazuje dete kako sedi na voznim šinama, odnosno nebezbednoj lokaciji! Pošto me verujemo da je bilo ko toliko glup da ovo pokuša, pretpostavljamo da je Agenciji ovih dana samo bilo dosadno.

Slika 215 Modni zalogaji: Cenzurisanje i božićni pokloni Lejdi Gage

Zabrinjavajuće, zar ne?

Venčanica na prodaju

Karolina Herera (Carolina Herrera) je, kao što verovatno znate, dizajnirala venčanicu koju u filmu “Twilight: Breaking Dawn” nosi glavna glumica Kristen Stjuart (Kristen Stewart), koja glumi Belu Svon (Bella Swan). Ova venčanica naći će se i u prodaji. Karolini, kao i obično svaka čast! Cena još uvek nije poznata. Ono što se zna jeste i da proizvođač nameštaja MASHstudios prodaje krevet u kome su Edvard i Bela… znate već. Odvratno, ne?

Slika 313 Modni zalogaji: Cenzurisanje i božićni pokloni Lejdi Gage

Kristen i Karolina – novi modni duo

Pokloni by GaGa!

Lejdi GaGa (Lady GaGa) je otvorila svoju privremenu radionicu u robnoj kući Barneys. U pitanju je prodavnica tematskih novogodišnjih i božićnih poklona insipirsanih Gagom. Ono što je možda bitnije jeste da je na otvaranju nosila haljinu koju je specijalno za nju dizajnirao Karl. Nemoguće je odrediti količinu zavisti koju osećamo! Sa druge strane, u prodavnici moguće je naći poklone za sve uzraste i profile. Biće otvorena do 2. januara. No, kome je to uopšte i bitno pored ovakve haljine?!

Slika 412 Modni zalogaji: Cenzurisanje i božićni pokloni Lejdi Gage

Princeza u Lagerfeldovoj režiji

Koji li ste vi pa sad?

Sećate li se kolekcije nastale u saradnji kuća H&M i Versace? Pomahnitali fanovi ove kolekcije kampovali su 22 sata ispred radnje u Njujorku da bi među prvima dali hiljade dolara za ove nove krpice. Njih same ne treba komentarisati, ali im se desila zanimljiva stvar: prolaznici su ih pomešali sa okupatorima Vol Strita! Jedan začuđen fan žalio se na ovaj fenomen, izjavivši da “oni ipak nemaju šatore”. Hm, mogli ste bar malo lepše da se obučete. Donatela će da pocrveni!


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments