Louboutin otvara prodavnicu muških cipela u Njujorku!

Kristijan Lubuten (Christian Louboutin), francuski modni kreator, otvara na proleće prvu prodavnicu muških cipela u Njujorku! Već nekoliko godina bavi se kreiranjem i proizvodnjom obuće za gospodu, a svoj prvi butik cipela za muškarce otvorio je u Parizu. Trenutna linija njegove vrhunske obuće prati cenu od $875 i naviše. Ovaj guru za ženske cipele proslavio se stvaranjem obuće za lepši pol. Njegov zaštitni znak svakako su cipele sa crvenim đonom, što ga čini lako prepoznatljivim, a svaka njegova cipela ima svoju priču i ogromnu vrednost.

lg1 Modni zalogaji: Cipele i tašne!

Interesantne cipele prvoklasne izrade.

christian louboutin mens paris store opening 2 620x413 Modni zalogaji: Cipele i tašne!

Prodavnica muške obuće u Parizu.

Bebe u novoj ulozi!

Brend ženske garderobe Bebe, koji ima svoje butike širom Amerike i Evrope, napravio je iskorak kada je moda u pitanju. Najnovija ideja koja dolazi iz ove modne kuće jeste da se predstavi linija venčanica. Kolekcija će biti prikazana već u martu naredne godine. Venčanice će se, najpre, prodavati putem interneta, a cena će se kretati između $950 i $2,500. Rami Kašu (Rami Kashou), modni dizajner ovog brenda, rekao je da će venčanice biti elegantne, ženstvene i romantične, kao i da će pratiti liniju tela i naglašavati struk.

2011 12 bebe bridal Modni zalogaji: Cipele i tašne!

Dizajner Rami Kašu kreirao je Bebe venčanice.

Torbom protiv raka

Američka modna dizajnerka Trejsi Ris (Tracy Reese) udružila se sa neprofitnom organizacijom za borbu protiv raka “FFC” (Fashion Fights Cancer) kako bi zajedničkim snagama napravili neograničenu količinu torbi koje koštaju $40. Zajedno sa pacijentima obolelim od raka, Trejsi je organizovala interaktivnu radionicu gde je pacijentima pomagala da kreiraju sopstvene torbe. Budžet od svih prodatih torbi, koje se mogu kupiti putem interneta, otići će u ruke ove organizacije u svrhu programa za borbu protiv ove opake bolesti i za lečenje već obolelih pacijenata.

Tracy Reese FFC shared Modni zalogaji: Cipele i tašne!

Humanost pre svega!

Harrods sale!

Ljubitelji londonskog brenda Harrods imaće priliku da uživaju u fenomenalnoj rasprodaji, kao i u nastupu britanske pevačice Florens Velč (Florence Welch), koja će 27. decembra svečano “otvoriti” ovogodišnju prodaju po povoljnijim cenama. Kako je ona prva pevačica koja je ikada nastupila na ovakvom događaju, zadatak će joj biti da podstakne ljude da novogodišnju kupovinu obave baš tu, u legendarnom Harrods-u.

936full florence welch Modni zalogaji: Cipele i tašne!

Rasprodaja počinje uz nastup Florens Velč!


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments