“Truth or Dare” by Madonna

Oduševljena uspjehom modne linije “Material Girl”, Madona (Madonna) se ponovno bacila u modne vode. Trenutno priprema kolekciju “Truth or Dare” namijenjenu starijem uzrastu; ženama od 27 do 50 godina, koje su odvažne baš poput nje. Kolekcija će osim odjeće sadržavati parfeme, torbice i donje rublje, te u prodaju kreće početkom sljedeće godine.

0118 Modni zalogaji: Decembarske naslovne strane i celebrity kolekcije

"Material Girl" dobiva svoju nasljednicu

Nezaustavljiva Victoria Beckham

Gospođa Bekam (Beckham) udružila se sa najpopularnijim Internet dućanom Net-A-Porter s kojim je napravila kolekciju najdražih komada iz prijašnjih kolekcija. Cijene su prava sitnica – potrebno je izdvojiti 1.000 do 2.000 eura. Direktor Net-A-Porter-a izjavio je kako se njezine kolekcije prodaju kao lude, te sada oni imaju čast ponuditi ove komade svojim mušterijama. Kolekcija je u prodaji od srijede.

0212 Modni zalogaji: Decembarske naslovne strane i celebrity kolekcije

Nositi se kao Vicky - prava sitnica

Vogue united

Prvi puta u povijesti na jednom su mjestu fotrografirane sve  urednice svjetskih izdanja magazina “Vogue”, i to na posebnom izdanju “Fashion’s Night Out” u Tokiju. U samom središtu fotografije je najmoćnija od svih, Anna Wintour koja je u četvrtak proslavila svoj 62. rođendan. Tu negdje blizu nje su i Emmanuelle Alt (Francuska), Franca Sozzani (Italija) i Alexandra Shulman (Velika Britanija).

0311 Modni zalogaji: Decembarske naslovne strane i celebrity kolekcije

All eyes on Anna

Holiday by H&M

Prema dobrom starom receptu, H&M je za svoju “Holiday” kolekciju zaigrao na kartu obiteljskog ugođaja, pa su tako kampanju odradile sadašnje i bivše manekenke sa članovima svojih obitelji. U duetu su tako nastupile Džeri Hol (Jerry Hall) s kćerkom Džordžom Mej (Georgia May) koju ima s Mikom Džegerom (Mick Jagger), supermodel Keren Elson (Karen Elson) sa sestrom blizankom, kao i prijateljice, kineski model Ming Xi i Sui He. Za fotografije zaslužan je poznati dvojac Inez & Vinoodh.

04 picnik2 Modni zalogaji: Decembarske naslovne strane i celebrity kolekcije

Želimo sve H&M kolekcije!

Prva buca na Cosmopolitanu

Adele je prva buca koja je zasjala na naslovnici časopisa “Cosmopolitan”! Većina časopisa čiju je naslovnicu krasila, poput britanskog “Vogue”-a prikazala su samo Adelino lice, a Cosmo je čini se odlučio srušiti granice odabravši prvi puta za svoju naslovnicu bucmasti model i to u krupnom planu gdje Adele pozira u zavodljivoj haljini leopardova uzorka.

0512 Modni zalogaji: Decembarske naslovne strane i celebrity kolekcije

Adele kao model - like?


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments