Moda budućnosti – hologramske revije

Kompanija Forever 21 prekjuče je predstavila svoju novu jesenju kolekciju. Kako im tek predstoji širenje lanca objekata na tržištu, naročito azijskom, morali su da se pozabave nečim što će ih učiniti drugačijim. Zato su modeli na njihovoj reviji hodali i naopako. I postrance. I po plafonu. Naravno, u pitanju su hologrami, slični onom koji je predstavio McQueen 2006. Prednosti? Novo, simpatično, tehnološki napredno. Mane? Krajnje glupo ukoliko zaista želite da vidite odeću ili odlučite da li da je stavite u časopis. Ana Vintur (Anna Wintour) će imati problem a mi mislimo da su manekenke već dovoljno fake.

Slika 122 Modni zalogaji: haljine od povrća i novi H&M

Pikseli i rezolucija ili krv i meso

Moda za pokojnike kao novi unosan biznis?

Časopisi kao “More” i “The Beheld” samo nekoliko dana pred Noć veštica posvetili su se bizarnoj strain mode i kozmetike. Nova velika tema u svetu mode je kako bi trebalo da izgledate na sopstvenoj sahrani. Za vaše poslednje ulepšavanje pobrinuće se neki od mnogobrojnih stilista za pokojnike a vašoj porodici koja će se za sve to pobrinuti, biće ponuđeno više vrsta šminke i tretmana, kako biste izgledali življe. Ako i vi mislite da su ljudi potpuno skrenuli s pameti, ništa se ne brinite. Samo im zabranite da vas šminkaju kad umrete!

Slika 216 Modni zalogaji: haljine od povrća i novi H&M

Kad biste se pojavili ovakvi, i Sveti Petar bi vas oterao...

H&M najavio novu saradnju!

Još uvek nismo dočekali ni da vidimo kolekciju H&M-a u saradnji sa kućom Versace a H&M nas već iznenađuje novom saradnjom. Ovog puta, u pitanju je kolekcija inspirisana filmom The Girl With the Dragon Tatoo. Kolekcija će debitovati 28. novembra u Parizu. Strpljivo ćemo čekati da vidimo kako izgleda prva H&M kolekcija inspirisana fiktivnim likovima. Dotle, možete pogledati sledeći snimak:

Cartier zaslepljuje novom kolekcijom

Jedan od najslavnijih proizvođača nakita na svetu, Cartier, predstavio je novu kolekciju Trinity. U pitanju je kolekcija trostrukog prstenja, od kojih onaj najjeftiniji košta 1500 dolara. Iako ovo prstenje proizvode od 1924, nekako uspevaju uvek da nas zadive, jer su u isto vreme luksuzni i jednostavni. Takođe, ovu priliku su iskoristili da kažu da ne vide mogućnost saradnje sa drugim dizajnerima, pošto se šuškalo da će sarađivati sa Lagerfeldom (Karl Lagerfeld).

Slika 314 Modni zalogaji: haljine od povrća i novi H&M

Novi-stari Cartier Trinity

Jestiva moda – kao sa pijace!

Modni fotograf Fulvio Bonavia (Fulvio Bonavia) objavio je svoj set fotografija pod nazivom Food dresses. Editorijal je izašao u časopisu “Garage” i predstavlja radove kuća McQueen, Prada, Moncler i Louis Vuitton. Neobično, sveže i umetnički. Ne verujemo da će biti loših reakcija na spajanje hrane i mode. Teško da može biti bolje!

Slika 411 Modni zalogaji: haljine od povrća i novi H&M

Haljina od salate – lepa i zdrava!)


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments