Seksi na Bora-Bori

Kendis (Candice Swanepoel), Miranda (Miranda Kerr), Alesandra (Alessandra Ambrosio) i Lili (Lily Aldridge), te nova lica Edita (Edita Vilkevičiūtė) i Mihaela (Michaela Kocionová) pokazale su nam seksi tijela na plažama i pijesku Bora-Bore, sve za potrebe novog kataloga kupaćih kostima Victoria’s Secret-a. Dupla dobitnica ove sezone baš je Kendis, koja će krasiti i naslovnicu kataloga. Nemojte puno udarati glavom o zid što ne izgledate ovako i ne zaboravite da će Alesandru i Lili uskoro krasiti poveći trudnički stomačić!

Freja za Hugo Boss

Prekrasna Freja, danski model i dosadašnje zaštitno lice Chanel-a, otišla je korak naprijed i postala zaštitno lice Hugo Boss-a za proljeće/ljeto 2012.godine. Na crno-bijelim fotografijama, Freja predstavlja ženstvene modele jednostavnih linija, pokazavši time drugu stranu potpuno se transformiravši ispred objektiva fotografa Alekseja Heja (Alexei Hay).

011 Modni zalogaji: Jedan i jedini – veličanstveni Louis Vuitton

Miljenica Karla Lagerfelda u kampanji za Hugo Boss – totalni uspjeh!

Prvi parfem Louis Vuitton

Bilo je i vrijeme, kažemo mi, da Louis Vuitton odmakne od sjajnih torbi i da dobijemo i bočicu s njihovim potpisom. Odluka da lansiraju parfem logičan je slijed i izbor za ubiranje što veće zarade u dekorativnoj kozmetici. Za parfem prvijenac unajmili su najbolji “nos” na svijetu, Žaka Kavaljer-Beletrua (Jacques Cavallier-Belletrud) koji je odgovoran za neke od najboljih svjetskih parfema poput  L’Eau d’Issey, Jean Paul Gaultier Classic, Dior Addict, Poeme by Lancôme, Stella by Stella McCartney i Cinema kuće Yves Saint Laurent. Nažalost nas običnih smrtnika parfem neće biti dostupan u prodavaonicama diljem svijeta, već u ekskluzivnim LV-ovim dućanima.

02 picnik Modni zalogaji: Jedan i jedini – veličanstveni Louis Vuitton

U torbu ćemo spremiti uskoro i parfem s istim potpisom

…I još malo o Louis-u…

Pomalo neinovativni brend Jill Stuart za svoju je kampanju proljeće/ljeto 2012.godine angažirao mladu Dafne Gruneveld (Daphne Groeneveld) i time automatski potaknuo priče o kopiranju kampanje Louis Vuitton-a koji je istu manekenku smjestio također u automobil. Zapravo, to su i jedine sličnosti, jer se kampanje po naravi i bojama drastično razlikuju, a što možete procijeniti i sami.

Picnik collage3 Modni zalogaji: Jedan i jedini – veličanstveni Louis Vuitton

Mnogo buke ni za šta?


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments