Donje rublje Bar Rafaeli

Sve češće se događa u zadnje vrijeme da poznate ljepotice i Viktorijini anđeli žele pokazati da nisu samo lijepe nego i kreativne i poduzetne. To je ovaj tjedan odlučila svjetu dokazati i lijepa Bar Rafaeli (Bar Rafaeli), te je javnosti predstavila svoju liniju donjeg rublja pod nazivom Under.me. Linija će se u prodaji naći za Valentinovo, a Bar je izjavila: “Rublje treba nadopuniti vaše tijelo, a ne ukrasti cijeli show.” Želi li to Bar nešto poručiti Victoria’s Secretu?

bar refaeli lingerie passionata 07 Modni zalogaji: Kad će to leto?

Bar je odlučila svima dati do znanja da je pametna koliko i lijepa

Tunika i jeans – modno pravilo sezone

Tunike su modni imperativ sezone i najlakše se kombiniraju s jeansom, a vlastiti pečat ovakvim kombinacijama dale su najpoznatije modne kuće. Jednostavne kombinacije hlača i tunika od vune i žerseja odlične su u dnevnoj varijanti, a kad su u pitanju večernja izdanja, najbolje je s materijalom poput svile s metalnim odsjajem. Da to ipak ne bi bio nezanimljiv look, istaknite ga bojama, krojem, detaljima, pomoću više vrsta materijala ili dekolteom. Da ovaj imidž može biti itekako seksi, pokazali su ove godine na pistama Armani, Osman, Peter Pilotto, Pringle of Scotland, Balenciaga – pokupite koju dobru ideju.

90ef4b25e6ae64ec tunic over pants Modni zalogaji: Kad će to leto?

Ovaj spoj daje ležernu siluetu koja će vam sakriti dio tijela kojim možda niste zadovoljni, a skriva i pokoju kilu viška

H&M predstavlja kupaće koje ćemo furati ovog ljeta

Svi znamo da u H&M ne idemo samo zbog pristupačnih cijena nego i zbog raznolikosti. Ovaj tjedan predstavljena je javnosti njihova linija kupaćih kostima za predstojeće ljeto i tu smo vidjeli tu dobro poznatu raznolikost od dezena, krojeva, stilova do boja. Ljeto ćete moći provesti kao pin-up cura ili možete probuditi ono divlje u sebi životinjskim uzorkom.

lalaal Modni zalogaji: Kad će to leto?

Osim kupaćih kostima, seksi look za plažu moći ćete upotpuniti dodacima poput narukvica, torbe ili šarenog kimona

Naomi Kembel za PINKO

U novoj kampanji za brend PINKO, Naomi Kembel (Naomi Campbell) izgleda fantastično u njihovim krpicama za sezonu proljeće/ljeto 2012. Četrdesetogodišnjakinja se pojavila kao njihovo najnovije zaštitno lice na crno-bijelim plakatima za kampanju i u kratkom videu o njihovom snimanju.


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments