Urban Outfitters: Tužba zbog printa?!

Kompanija Urban Outfitters izbacila je novu kolekciju pod imenom Navajo. Kolekcija inspirisana folklornim printom Navaho Indijanaca, razljutila je pripadnike ove manjine pa su rešili da naprave medijsku hajku zbog nekoliko komada donjeg veša, čarapa i pljoske. Inače, iz Urban Outfitters-a se nisu oglasili. A i zašto bi? Kolekcija je sjajna i oni će ostati jedna od najboljih kompanija koja pravi odevne predmete za mlade.

Slika 113 Modni zalogaji: Kanye West kreira, Dior pravi telefone

A gde vam je poglavica?

Bijonse kreatorka – buduće mame se hvataju za glavu!

Modna kuća House of Deréon odlučila je da zaposli buduću mamu Bijonse (Beyonce) da dizajnira njihovu novu kolekciju za trudnice i mame. Ona je izjavila da su joj inspiracija bile Kejt Mos (Kate Moss), Viktorija Bekam (Victoria Beckham) i druge slavne mame. Kolekcija je bazirana na laganim materijalima i širokim krojevima, no Bijonse preporučuje da nosite štikle. Ma da, važi!

Slika 28 Modni zalogaji: Kanye West kreira, Dior pravi telefone

Ja svakako ne bih da izgledam ovako...

Donatela i drugari za H&M, trendseteri jedva čekaju!

Jedan od omiljenih svetskih brendova za svačiji džep, H&M, početkom novembra pustiće u prodaju novu kolekciju koju je za njih radila kuća Versace. H&M ne prestaje prijatno da nas iznenađuje saradnjom sa velikim imenima mode, kao što su Jimmy Choo, Madonna, Loubotin i dr. Neke haljine je kreirala Donatela (Donatella) lično. Svaka čast i jedva čekamo!

Slika 36 Modni zalogaji: Kanye West kreira, Dior pravi telefone

H&M na visini zadatka – haljine koje je Versace radio za H&M

Kanye West, nova nada mode!

U svetu mode oprobao se i Kanje Vest (Kanye West). On je u toku nedelje mode bio jedno od najvećih iznenađenja. Ja kažem – prijatnih. Kanje nam je u Parizu prikazao nosive, moderne komade koji su istovremeno i jednostavni i tipični za njegov sajber-stil. Plava, bela i srebrna su boje sezone a izazovni krojevi ne nedostaju. Željno iščekujemo prvu poznatu ličnost u njegovim kreacijama. Ana Vintur (Anna Wintour) je ostala uzdržana. Prosudite sami.

Slika 46 Modni zalogaji: Kanye West kreira, Dior pravi telefone

Favorit iz sjajne kolekcije. Go Kanye, go!

Dior na vezi, halo?

Modni blogeri širom sveta već su počeli da daju savete o neophodnim modnim dodacima ove jeseni. Kada je tehnologija u pitanju, predlažu svima koji imaju 4.500 dolara u zadnjem džepu da pazare Diorov smartphone. Ručno sklapan u Francuskoj, ovaj telefon, osim što košta koliko i automobil, pravljen je od kristala safira, zlata, dijamanata i čelika. Opremljen je svim potrebnim ovozemaljskim dodacima. Ukoliko ga neko iz Srbije kupi, neka mi se javi. Želim da mu stisnem ruku. Vrlo jako.

Slika 56 Modni zalogaji: Kanye West kreira, Dior pravi telefone

Savršenstvo od 4500 dolara. Daleko je Sunce...


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments