Danas Versace, sutra možda Tom Ford!

Ubrzo nakon stavljanja prvih Versace for H&M“komada na tržište počinju špekulacije o tome tko je sljedeći. Ime Toma Forda (Tom Ford) ponovno je u ustima mnogih, ali ovaj puta s dobrim povodom. Magazin “Business Weekodlučio je nazvati kreativnu savjetnicu brenda Margaretu van der Boš (Margareta van der Bosch) koja im je otkrila “kako je ime Tom Ford izuzetno interesantno i kako ne bi imala ništa protiv”. Upravo ovakvi odgovori povećaju tenzije jer mnogo modnih zaljubljenika želi vidjeti svoju ikonu u novoj mass ulozi. Hoće li Tom Ford pristati? Tko zna, možda saznamo za koji mjesec…

tom ford for hm1 Modni zalogaji: Ko je izgubio kolekciju, a ko se svojom proslavio‏

Tom Ford za "H&M", san ili ostvarivo?

Versace ponovo u couture modi

Još se malo bavimo Versace-om, ovaj put njihovom najavljenom povratku u svijet visoke mode i to već u siječnju 2012, premda je do sad prikazivao svoje kolekcije kroz showroom (Atelier Versace). Nakon sedam sušnih godina, najelitnija linija kuće Versace kreće u pohod na piste gdje će se nastojati dodvoriti modnoj kritici koja je rijetko kada mazila ovaj brand, pogotovo nakon smrti velikog Đanija (Gianni Versace).

Versace Haute Couture Modni zalogaji: Ko je izgubio kolekciju, a ko se svojom proslavio‏

"Versace" ponovo radi couture!

Marc Jacobs ostao bez kompletne proljetne kolekcije

Svih 46 outfita iz recente proljetne kolekcije Marka Džejkobsa (Marc Jacobs) prije nekoliko dana ukradeni su prilikom prijevoza robe iz Pariza u London. Odjeća je bila namijenjena showroom-u za novinare, koji je, naravno, morao biti otkazan. O nemilom događaju izjasnio se Džejkobsov PR tim koji je novinskim redakcijama poslao mejl: “Dragi svi, obavještavamo Vas kako kako je sutrašnji showroom u Marc Jacobs trgovini otkazan radi krađe kompletne proljetne kolekcije“! S obzirom na to da je ukradena kompletna kolekcija, Džejkobsova odjeća  neće se pojaviti ni u editorijalima.

Marc Jacobs Spring Summer 2012 Womens Collection Modni zalogaji: Ko je izgubio kolekciju, a ko se svojom proslavio‏

Od kolekcije ostadoše samo fotografije sa revija

B&B preko prve dame do Zagreba

Kad je prva dama Amerike Mišel Obama (Michelle Obama) na večeri poezije, glazbe i riječi u Bijeloj kući odjenula kostim s potpisom “Basso&Brooke”, bilo je jasno da će modni dvojac biti upisan na listu dizajnera koji diktiraju svjetski stil. Osim prve dame, otkačene kreacije ovog modnog dvojca često nose i Keli Rouland (Kelly Rowland) i Rijana (Rihanna), koja je poznata po svojoj ljubavi prema modi i strasti za otkrivanjem novih hit dizajnera. “Vogue” ih je smjestio na listu “onih čiju reviju vrijedi pogledati“, a nagrađeni su i nagradom “Najbolji novi dizajneri” koju dodjeljuje “Elle Style”. Upravo ovaj dvojac trenutno gostuje na zagrebačkom “Fashion Week”-u prije kojega su izjavili: “Jako smo uzbuđeni što dolazimo u Zagreb na Fashion Week, jer smo od onih koji su bili čuli da je jako zanimljiv. Očekujemo super show na pisti i odličnu zabavu! Zagrebačku publiku čeka ultra moderna i šarena kolekcija sa oštrim rubovima te lagano strukturiranom i tečnom siluetom“.

basso and brooke picnik Modni zalogaji: Ko je izgubio kolekciju, a ko se svojom proslavio‏

"Basso&Brooke" su nas počastili svojom kolekcijom u Zagrebu

Kim Kardashian u haljinama hrvatske dizajnerice Martine Felje

Martina Felja već je prije nekoliko sezona pronašla svoj put do crvenih tepiha svjetskih manifestacija. Odjeću ove hrvatske dizajnerice nosile su i Paris Hilton, Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian), Lejdi Viktorija Hervi (Lady Victoria Hervey) i mnoge druge svjetski poznate dame. Međutim, možda najveću do sada popularnost je upravo stekla oblačeći najpopularniju sestru Kardašijan, Kim, koja je u Feljinoj večernjoj haljini snimila editorijal za prvi 3D magazin na tržištu – “WMB”. Nedavno se Felja pohvalila kako je jednu svoju kreaciju prodala i Rijani (Rihanna). Jedva čekamo da je vidimo u njoj i thumbs up za mladu Felju! Za kraj, donosimo vam i video sa pomenutog snimanja.

ald 2 web picnik Modni zalogaji: Ko je izgubio kolekciju, a ko se svojom proslavio‏

Kako li će stajati Kim?


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments