Ljepota na talijanski način

Što se dobije kad se udruže prelijepe žene, glumica Monika Beluči (Monica Bellucci) i model Bjanka Balti (Bianca Balti)? Odgovor na ovo pitanje najbolje zna Đanpaolo Zgura (Giampaolo Sgura), autor fotografija proljetne kampanje Dolce&Gabanna. Fotografije za proljetnu kampanju nastale su u Sardiniji, a mi jedva čekamo končani rezultat – kako ove dvije ljepotice izgledaju u ženstvenim kreacijama talijanskog dvojca!

179 Modni zalogaji: Ko je lepša plavuša?

Bujne talijanske ljepotice

Andrej, zaista si prelijep!

Što god zli jezici pričali, ne možemo osporiti jedno – Andrej Pejić zaista je prelijep! Ponovno krasi još jednu naslovnicu, a ovaj put riječ je o kanadskom izdanju magazina “Fashion”. Sama po sebi, naslovnica nije ništa posebno, ali svi mediji ne mogu prestati brujiti o njoj znajući da se radi o neobičnom androgenom modelu. U nježnoružičastoj haljini Kristijana Sirijana (Christian Siriano), sa odličnim make-upom i dugom plavom kosom, Andrej zaista zaslužuje titulu modela neke nove generacije.

267 Modni zalogaji: Ko je lepša plavuša?

Uspio je ponovno!

Oh ne, Paris!

Taman što smo pohvalili Andreja, evo još jedne plavuše na naslovnici! Paris Hilton dobila je naslovnicu španjolskog izdanja magazina “Vanity Fair”. Poput voštane figure, potpuno u zlatnom, pozirala je ispred fotoaparata Grega Lotusa (Greg Lotus). Kad su ove plavuše u pitanju, naš glas ide Andreju, a vaš?

363 Modni zalogaji: Ko je lepša plavuša?

Paris se i dalje uporno trudi izgledati poput supermodela!

Lica proljeća

Otkrivena su lica koja će krasiti proljetnu kampanju za Pradu, a radi se o fantastičnim Kati Nešer (Kati Nescher), Megan Kolison (Meghan Collison), Nataši Poli (Natasha Poly), Imre Stikema (Ymre Stiekema) i Katrin Kruger (Katryn Kruger), koje su se pridružile Elise Krombez (Elise Crombez). Da će proljeće u Pradi biti šareno, cvjetno i razigrano, vidi se i po prvim fotografijama koje su preplavile internet.

454 Modni zalogaji: Ko je lepša plavuša?

Proljeće u Pradi bit će jako šareno!

Fotošopirali i trepavice

Zabranjena je još jedna beauty kampanja. Naime, trepavice Tejlor Svift (Taylor Swift), zaštitnog lica brenda Covergirl, nisu dugačke i guste zahvaljujući čudotvornoj NatureLuxe Mousse maskari, već kako to piše sitnim slovima u dnu reklame – najpopularnijoj šminki novog doba  – Photoshopu! Dokle će nam brendovi servirati mačka u vreći?

547 Modni zalogaji: Ko je lepša plavuša?

Uštedite na maskari, koristite Photoshop!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments