Gruzin dizajnirao LV kondom

louis vuitton condom Modni zalogaji: Louis Vuitton kondomi i Valentinov virtuelni muzej

Luksuzni seks… kome nije skupo – nek’ izvoli!

Iako sama modna kuća Louis Vuitton nije dizajnirala ovaj kondom, nego jedan arhitekta iz Gruzije, ovaj proizvod je na Internetu postao glavna tema. Tvorac ovog kondoma kaže da je svrha bila da doprinese fondu za istraživanje side, a mnogi fanovi Louis Vuitton-a su zapravo oduševljeni što će imati i kondom sa monogramom svog omiljenog brenda. Začkoljica je u tome što jedan LV kondom košta čak 68 američkih dolara, što ga čini jednim od najskupljih kondoma na svetu.

Daucen Krous vam želi srećne praznike uz pesmu i malo skidanja

Pitamo se šta tačno radi Daucen Krous (Doutzen Kroes) dok se valja po podu, izvodi neki polu-striptiz i peva uz jednu od omiljenih božićnih pesama “All I Want For Christmas is You”, od Maraje Keri (Mariah Carey), ali izgleda je to sasvim nebitno ako ste prelepi i prezgodni. Elem, ovaj video je deo onlajn kalendara magazine ‘LOVE’ koji nam donosi zabavne klipove manekenki i ljudi iz modne industrije. Na njihovom sajtu možete pogledati i klipove Lindzi Vikson (Lindsey Wixson), Alesandre Ambrozio (Alessandra Ambrosio) i ostalih.

Stigla je nova Chanel kolekcija!

chanel Modni zalogaji: Louis Vuitton kondomi i Valentinov virtuelni muzej

Posle Pariz-London i Pariz-Šangaj kolekcije, došlo je vreme za Pariz-Mumbaj

Karl je predstavio novu Chanel Paris-Bombay kolekciju za pre-fall 2012 u Grand Palais-u. Odeća iz ove kolekcije je predstavljala savršeni spoj dva grada, Pariza i Mumbaja, klasične Chanel jakne od tvida sa nehru kragnama, svečane duge haljine metalik boje koje podsećaju na sari, a sve to ulepšano tradicionalnim indijskim nakitom. Ova izvrsna kolekcija je sigurno bila izazov za Karla s obzirom da on nikada nije bio u Indiji, a on je na to samo rekao kako je veća inspiracija ne otići na mesta, nego zapravo otići.

Kejt Mos kao Dejvid Bouvi

 Modni zalogaji: Louis Vuitton kondomi i Valentinov virtuelni muzej

Kate’s still got it!

Sjajna Kejt Mos, bez koje naslovna strana Vogue-a ne može da izdrži više od nekoliko meseci, pojavila se na naslovnoj strani specijalnog Božićno-muzičkog francuskog Vogue-a. Veoma ubedljivo se transformisala u Dejvidovog Ziggy Stardust-a, od frizure, odeće, tetovaže sidra (Dejvid je jedno vreme nosio lažnu tetovažu sidra na obrazu), pa do poze.

Zavirite u Valentinov virtuelni muzej

Uskoro ćete moći da “uđete” u muzej jednog od najpopularnijih dizajnera – Valentina Garavanija. Virtuelni muzej će sadržati preko 5000 slika, 95 revija, Valentinove skice, ilustracije, zatim reklamne kampanje, editorijale, i upečatljive trenutke na crvenom tepihu sa damama koje su prošetale neku od njegovih haljina. Da je ovaj muzej pravi, a ne na kompjuteru, on bi se prostirao na oko 100.000 kvadratnih kilometara.


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments