Nataša Poli na naslovnoj strani “Vogue”-a

Lepa Ruskinja Nataša Poli (Natasha Poly, Наталья Сергеевна Полевщикова) krasi majsku naslovnu stranu japanskog izdanja magazina “Vogue”. Glamurozna i sa novom bojom kose, Nataša pozira u zelenkastoplavoj haljini modne kuće Chanel, a kombinaciju je upotpunila biserna ogrlica. Naslovnu stranu uradili su fotografi Danijele Duela (Daniele Duella) i Jango Henci (Iango Henzi).

179 Modni zalogaji: Luksuzni H&M i cipele

Ruska lepotica izgleda fantastično na naslovnoj strani

Chanel okupirao Tokio

Nakon fotografisanja za knjigu “The Little Black Jacket”, fotografije zvezda poput Vanese Paradi (Vanessa Paradis), Sare Džesike Parker (Sarah Jessica Parker) i Karin Roatfeld (Carine Roitfeld) konačno su ugledale svetlost dana na izložbi u Tokiju. Pored ovoga, modna kuća Chanel još jednom je priredila reviju haute couture, kao i zabavu u novootvorenoj prodavnici. Deo atmosfere sa ove tri manifestacije zabeležen je na ovom klipu.

Cipele Diego Dolcini za proleće i leto

Ako ste velike ljubiteljke štikli, sasvim je sigurno da će vas oduševiti nova kolekcija cipela brenda Diego Dolcini. Jedinstveni dizajn, mnoštvo lepo uklopljenih detalja i boja, ali i ženstvenost jesu ono što odlikuje ovu kolekciju. Odlučili se za elegantniju varijantu i izabrali štikle sa svetlucavim veštačkim dijamantima ili za manje svetlucavu i jednostavniju cipelu – nećete pogrešiti i sigurno ćete biti primećeni.

268 Modni zalogaji: Luksuzni H&M i cipele

Luksuz + praktičnost = cipele Diego Dolcini

H&M ima novu kolekciju

H&M je kreirao novu kolekciju pod nazivom “Exclusive Conscious”, koja sadrži haljine i komplete koje su Mišel Vilijams (Michelle Williams), Kristin Dejvis (Kristin Davis) i Amanda Sejfrid (Amanda Seyfried) već prošetale na crvenom tepihu. Ova kolekcija biće dostupna od 12. aprila. Kako se u svetu biznisa, pa i mode, nikada ne miruje, H&M već najavljuje novu kolekciju. Ta kolekcija će biti još luksuznija, a i cene će biti mnogo više od onih na koje smo navikli.

363 Modni zalogaji: Luksuzni H&M i cipele

U pripremi je i luksuznija kolekcija od ove


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments