Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Steve Jobs posthumno prodaje rolke?

Dva dana nakon smrti osnivača kompanije Apple, Stiva Džobsa (Steve Jobs), prodaja čuvenih turtleneck rolki koje je nosio skočila je za nekoliko puta. Kompanija St. Croix, koja je proizvođač Stivovih omiljenih džempera, planira i memorijalnu kolekciju kao omaž svojoj najboljoj mušteriji. Da li je Stiv u slobodno vreme bio i ljubitelj mode, ili to neko opet unovčava tuđu smrt bizarnim omažima fanova, ostaje da vidimo.

Slika 17 Modni zalogaji: modni muzej i odeća od mleka

Napravili brend i od džempera koji je nosio!

Gucci otvara muzej u čast proslave devedesetog rođendana

Ove godine, 28. septembra Gucci je proslavio devedeset godina postojanja. U to ime, u Firenci je otvoren Gucci Museo – muzej posvećen ovoj modnoj kući. Lociran je na trgu Piazza Signoria, u zgradi pod nazivom Palazzo della Mercanzia. Kako ovaj trg i zgradu nazivaju rodnim mestima renesanse, čini se da Gucci nije mogao naći bolje mesto da predstavi svoju istoriju.

Nemci nastavljaju ekološke trendove – odeća od mleka

Anke Domask (Anke Domaske) je nemačka modna dizajnerka koja postaje sve popularnija. Zašto? Zato što je počela da pravi odeću od visoko koncentrisanog mlečnog proteina kazeina. Kako sama kaže, odeća od mleka je istog izgleda kao i obična i može se prati na uobičajene načine, samo je mnogo ekološki svesnija. Takođe, tvrdi da su prirodni proteini odličan tretman protiv starenja, antibakterijski su i regulišu cirkulaciju i telesnu temperaturu.

slika3 bolja Modni zalogaji: modni muzej i odeća od mleka

Potrebno je šest litara mleka za jednu haljinu, odnosno 150-200 evra.

Aplikacija za iPhone umesto psihoterapije?

Nova aplikacija za iPhone, pod nazivom Body Beautiful, predstavlja otkrovenje i već je jedna od najželjenijih aplikacija iz kategorije mode, fitnesa i zdravlja. Namenjena je ženama i sadrži novinske članke, citate poznatih ličnosti i video klipove koji pomažu ženama da budu sigurnije u sebe i zavole svoje obline. Jedna od poznatih ličnosti čiji su saveti uključeni u aplikaciju lansiranu u septembru, jeste Demi Mur (Demi Moore). Ona se slaže da je ovo aplikacija koja će pomoći rušenju nerealnih ideala lepote.

Slika 44 Modni zalogaji: modni muzej i odeća od mleka

Ovo će nam sigurno rešiti sve životne probleme!

Pandora obradovala kupce novom kolekcijom nakita!

Kompanija PANDORA, jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača nakita, predstavila je sredinom septembra novu kolekciju za jesen/zimu, kao i novi koncept ogrlice, koja kombinuje čak do osam Pandora ogrlica u jedan slojevit komad nakita. Kolekcija je inspirisana rok muzikom, vintage odećom i u isto vreme je prefinjena, drska i nežna.

Slika 54 Modni zalogaji: modni muzej i odeća od mleka

Pandora jesen/zima 2011/12.


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice