Kad kapa osvoji modu….

Kolekciju Marc Jacobs za Louis Vuitton za jesen/zimu 2011. godine, obilježila je seksi kapetanska kapa koja se, naime, pojavila na čak šest naslovnica modnih časopisa ove godine. Tako je kapa koja zrači seksipilom postala top modni jesenski dodatak.

Picnik collage9 Modni zalogaji: Na korak do Nedelje mode!

Svi nose kapicu

Gospodin Labelfeld

Voli čovjek sebe, pa što da ne iskoristi svoju suradnju s poznatim kampanjama u promotivne svrhe? Kad je u pitanju Karl Lagerfeld, naš najdraži i najkarizmatičniji dizajner prozvao se – ni manje ni više – nego gospodin Labelfeld. “Ja sam hodajuća reklama, zar ne?”, rekao je osvrćući se na brojne suradnje, poput one sa H&M-om, Coca Colom i Macy’s. Jednostavno, kaže, u poslu ne pamti sve, samo zaboravi i kreće dalje, baš kao da pati od neke vrste Alzheimerove bolesti. Gospodine Labelfeld, dobrodošli u modni svijet!

S03 Modni zalogaji: Na korak do Nedelje mode!

Naša najdraža hodajuća etiketa

Levi’s štedi vodu

Najpopularnije traperice na svijetu Levi’s, predstavile su najnoviji model. Ovaj put radi se o revolucionarnom modelu traperica iz linije “Go Forth” koja će navodno uštedjeti milijune i milijune litara vode. Naime, za izradu jednih “ispranih” traperica inače se koristi čak četrdeset dve litre vode, a s ovima je taj broj sveden na minimum. Da bi se uštedjela voda, u  Levi’s-u su pribjegli novim načinima obrađivanja traperica. Za sada je ušteđeno šesnaest milijuna litara vode sa 1,5 milijunom proizvedenih traperica u kolekciji. Bravo za ekološku osviještenost!

S04 Modni zalogaji: Na korak do Nedelje mode!

Udobne, sa oznakom "Water>Less"

Svaki tjedan, Fashion week jedan!

Dok su u tijeku “LA Fashion Week” i “Mercedes Benz Toyko Fashion Week”, redom nam slijede i “Mercedes Benz Russian Fashion Week” koji će se održati od 21. do 25. 10. i najslađi fashion show – “Victoria’s Secret fashion show broadcast”, koji je na rasporedu 29.11.2011. godine. Potonjem se najviše radujemo, kako zbog anđeoskih krila prekrasnih Victorijinih modela, tako i zbog live nastupa koji uvijek ostanu u ugodnom sjećanju. Stay tuned!

Iza sunčanih naočala krije se Arisona Muse

Zaštitno lice brenda David Yurman postala je mlada manekenka Arisona Muse, zamjenivši prošlogodišnju – nama osobito dragu Kate Moss. Peter Lindbergh autor je fotografija jesenske kampanje ovog brenda. Model s prekrasnih fotografija trenutno je još uvijek na B listi potencijalnih modela, tako da će ova kampanja, vjerujemo, za nju biti dobar korak u karijeri.

S05 Modni zalogaji: Na korak do Nedelje mode!

Zapamtite ovo, još uvijek novo modno lice!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments