Ema za Lancome!

Kao što znate, Lancome obožava Emu Votson (Emma Watson). Prva kampanja koju je radila za njih bila je za parfem Tresor Midnight Rose. Ovoga puta, Ema će biti zaštitno lice kampanje za liniju šminke – Rouge in Love. Kampanja zvanično izlazi tek u februaru, ali su prvi crteži već procurili na internet. Iako su samo crteži u pitanju, dovoljno su lepi da posluže i kao završni proizvod.

Slika 111 Modni zalogaji: Nedelja skandala u svetu mode!

Lepa čak i na konceptu!

Kejt ima konkurenciju!

Buduća engleska kraljica Kejt Midlton (Kate Middleton) u martu sledeće godine dobiće konkurenciju! Ne mislimo na neku cicu koja će pokušati da joj mazne Vilijama (Prince William), već na konkurenciju u vidu najbolje obučene princeze. Naime, u martu 2012. će biti održana izložba pod nazivom “Diana” u londonskoj Kensington palati. Naravno, u pitanju je izložba haljina Kejtine pokojne svekrve. Sumnjamo da će Kejt ova konkurencija zasmetati, jer je Dajana ipak nepobediva. Inače, ova izložba deo je proslave jubileja Elizabete II, koja sledeće godine slavi 50 godina vladavine.

Slika 212 Modni zalogaji: Nedelja skandala u svetu mode!

Nadamo se da će i venčanica biti izložena!

Posle holandskog modnog časopisa i Kardašijanke u sred skandala!

Neizbežna porodica Kardašijan ovoga puta je na meti ozbiljnih optužbi. Naime, njihov modni lanac navodno se proizvodi u Kini, u fabrici sa nehumanim uslovima. Dok mama i kćerke Kardašijan zarađuju više od 65 miliona dolara godišnje (samo na svojim modnim proizvodima), njihovi radnici, većinom maloletni, rade za dolar po satu i dirinče i do 84 sata nedeljno! Iako nismo baš najsigurnije šta one to prave i ko to, zaboga, nosi, želimo im svu sreću, jer ih istražuju organizacije za zaštitu ljudskih prava.

Slika 312 Modni zalogaji: Nedelja skandala u svetu mode!

Uprkos ovakvim naslovima u novinama, mama Mengele i njene kćerkice nastavljaju da mlate pare na sve načine!

Šuška se, šuška…

Nakon nekoliko dana uzavrelih sukoba među fanovima časopisa “Vogue”, izgleda da ipak imamo pobednika! Obožavaoci Tejlor Svift (Taylor Swift) i Adel (Adele) držali su palčeve svojim ljubimicama da osvoje mesto na martovskoj naslovnici časopisa “Vogue”. Kao što znate, martovski broj je drugi najvažniji broj u godini, pa nije ni čudo što se digla tolika prašina. Pobednica je, po svoj prilici, ipak Adel. Hm, pitamo se šta se desilo sa Anom (Anna Wintour) i njenom ljubavlju prema slatkim mršavicama?!

Slika 49 Modni zalogaji: Nedelja skandala u svetu mode!

Još jedna ovakva naslovnica stiže uskoro!

Neki jednostavno ne odustaju!

Ako ne verujete, pogledajte. U Njujorku i dalje postoje redovi za kupovinu najružnijih čizama u istoriji mode. Naravno, u pitanju je UGG, australijski brend koji proizvodi čizme koje većina modnih stručnjaka zove “rasadnicima gljiva”. Zašto bi ljudi (od kojih većina poseduje bar jedan par) stajali u redu zbog čizama koje više niko ne smatra dostojnim mode? No, šta ćete, svako ima svoje…

Slika 56 Modni zalogaji: Nedelja skandala u svetu mode!

Pored tolikog Menhetna, vi u ovu radnju! Ccc...


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments