Borba juvelira u epizodi “CopyKate”

Neprikosnoveni topmodel Kejt Moss (Kate Moss) ovih dana našla se u epicentru modnog skandala. Naime, poznata dizajnerska kuća koja dizajnira nakit, David Yurman, uvređena je novom reklamnom kampanjom još jednog brenda za nakit, FRED. Čelnici poznatog brenda tvrde da je reklamna kampanja koju je za novu sezonu uradila firma FRED identična onoj koju su oni u promet pustili još prošle sezone. Ali, dodaju da su sigurni u svoje već renomirano ime i u lojalnost i ukus mušterija. Nama ostaje samo da vidimo je li reklama stvarno kopija ili jednostavno čak ni supermodel poput Kejt ne može izmisliti nove poze za reklamiranje satova i komada nakita.

cats4 Modni zalogaji: Puni novčanici

Ali neko se ipak odlučio pokazati malo više!

Prodajmo rezerve!

Nakon što se saznalo da je princeza Dajana u ormaru imala i rezervnu venčanicu za venčanje veka sa princom Čarlsom, odlučeno je da se haljina što pre ponudi na aukciji. Haljina koju je za rezervnu priliku dizajnirao Dejvid Emanuel (David Emanuel) i cipele Klajva Snitona (Clive Sniton) prodate su za sumu od tričavih 132,000 dolara. Cipele su otišle u ruke anonimnog kupca, dok je Emanuelovih ruku delo smešteno u nekoj od prostorija Muzeja mode u Čileu.

 Modni zalogaji: Puni novčanici

Ne znamo gde je novac otišao, ali smo sigurni da bi ga Lejdi Di dala u dobrotvorne svrhe

Givenchy i Gisele za novu kampanju!

Najplaćeniji topmodel Žizel Bunšen (Gisele Bundchen) osvanula je u najnovijoj kampanji kuće Givenchy. Reklamna kampanja za narednu proleće/leto sezonu nešto je mračnija, ali sasvim u duhu francuskog brenda i Rikarda Tišija (Riccardo Tisci). Za Žizel, ovo znači više keša u banci i još jedno dizajnersko ime u već prepunom CV-u.

Gisele Bundchen Givenchy Spring Summer 2012 ad campaign Modni zalogaji: Puni novčanici

Možda su baš duge brazilske noge formula za uspeh

Mlada nada pozorišne scene!?

Buntovnicu i manekenku Agnes Dajn (Agyness Deyn) privukla je nova zanimacija. Platinasta plavuša kratke kose i pocepanih majica izjavila je kako je gluma ono što je ispunjava i izrazila želju da bi bila zadovoljna tim zanimanjem. Posle uloga u filmovima “The Clash of the Titans” i “Pusher”, ponuđena joj je nova, ovoga puta uloga promiskuitetne devojke u pozorišnom komadu “The Leisure Society” Fransoe Aršombua (Francois Archambault). Neka joj je sa srećom!

Agyness Deyn Besthdwallpaper Com  1024x768 1485 crop Modni zalogaji: Puni novčanici

Adžines na daskama koje život znače


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments