The H&M Design Award 2012

Popularni brend H&M dodeliće po prvi put nagradu za dizajn, koja je namenjena talentovanim budućim dizajnerima. Cilj ove nagrade jeste da podstaknu mlade diplomce da napreduju i da se izrode u velike modne kreatore. Takmičari, koji dolaze sa 14 prestižnih koledža za dizajnere, nadmetaće se za nagradu od $50,000. Dobitnik će ujedno imati priliku da svoju pobedničku modnu kolekciju prikaže na Mercedes-Benz nedelji mode u Stokholmu, koja će se održati 1. februara ove godine. Osim toga, pobednik će dobiti fenomenalnu priliku da odabrane kreacije prodaje u nekim od prodavnica ovog poznatog brenda. Ljubitelji mode, počevši od 13. januara ove godine, mogu da prate dešavanja u vezi sa ovim takmičenjem putem sajta.

24490 Modni zalogaji: Tiffany, Givenchy i H&M

Interesantan projekat popularnog brenda

EPK 01 6 Modni zalogaji: Tiffany, Givenchy i H&M

Budućnost mode je prepuštena mladima

Simpatičan projekat draguljarnice Tiffany & Co.

Blogeri Skot Šuman (Scott Schuman) i Garans Dore (Garance Doré) napravili su seriju interesantnih fotografija na temu ljubavi i zaljubljenosti. Uz pomoć poznate aplikacije “Instagram”, ovi blogeri su za tili čas napravili prelepe fotografije, prava umetnička dela. Galeriju zanimljivih snimljenih trenutaka, projekat “True Love in Pictures”, zainteresovani mogu pogledati na sajtu.

article 0 0F6FE57500000578 955 634x632 Modni zalogaji: Tiffany, Givenchy i H&M

Muške i ženske cipele kao simbol ljubavi

Garance Dore Scott Schurman Shoot Tiffany Cos True Love Pictures Campaign Instagram See Loved Up Shots Modni zalogaji: Tiffany, Givenchy i H&M

Ljubav predstavljena kroz kolaž zanimljivih fotografija

Lana Del Rey na naslovnici ruskog magazina “Interview”

Poznata mlada pevačica, a od skoro i model, Lana Del Rej (Lana Del Rey), našla se na naslovnici ruskog magazina “Interview” sa bumbarom na usnama. Naime, kako postoji osnovana sumnja da je pevačica povećala usne, modni urednik ovog magazina, Grgo Zečić, želeo je ironično da sugeriše na “napumpanu” usnu, te je ovom prilikom “dodao” bumbara. Iako Lana demantuje tvrdnje da je platila usluge plastičnog hirurga, jasno se mogu videti nova “poboljšanja” na njenom licu.

tumblr lxqlpkHjv81r9j274o1 r1 500 Modni zalogaji: Tiffany, Givenchy i H&M

Jeste ili nije, pitanje je sad

Nova Givenchy kolekcija

Poznati italijanski modni dizajner Rikardo Tiši (Riccardo Tisci) predstavio je novu kolekciju za Givenchy. Osim što je kolekcija bogata novim muževnim jaknama, šarenim cvetnim suknjama i interesantnim majicama i modnim dodacima, veliki hit su i čizme do kolena, vrlo zanimljive forme i dizajna.

002m1 Modni zalogaji: Tiffany, Givenchy i H&M

Šareno, sofisticirano i šik

Taylor Tomasi Hill ponovo kopira odeću?!

Bivša modna urednica poznatog magazina “Marie Claire”, Tejlor Tomazi Hil (Taylor Tomasi Hill), ponovo se našla u ulozi plagijatorke! Nakon optužbe da je kopirala dizajn haljine Marka Džejkobsa (Marc Jacobs) iz 2008. godine, Tejlor je ponovo optužena da je ukrala dizajn, ovaj put kreaciju poznate kuće Comme Des Garcons. Nova kolekcija sa njenim potpisom nudi potpuno istu majicu na bretele kakvu je isprva predstavila ova modna kuća. Dve krađe dizajna svakako će narušiti njenu reputaciju, a da li je to vredno, videćemo.

afca2da025c109eea04b09319052d9ff Modni zalogaji: Tiffany, Givenchy i H&M

Prvo haljina, a sad i majica


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments