Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Mama i beba u laganoj šetnji

Dugo očekivana i već popularna ćerka pevačice Bijonse (Beyoncé) jedna je od najbolje obučenih beba u Holivudu. Poslednji dokaz u prilog ovoj tezi jeste fotografija male Blu Ajvi (Blue Ivy), koja sa mamom šeta Njujorkom. Kako je Bijonse odlučila da ne rizikuje zdravlje, posle trudnoće sve je češće viđamo u baletankama. Ovog puta, u ležernoj šetnji Njujorkom, snimljene su kako nose specijalno dizajnirane baletanke: mamine sa likom mačke, a bebine sa likom miša. Priznajemo da su cipelice preslatke i da jedva čekamo da vidimo sledeći ukombinovani detalj!

Slika 127 Modni zalogaji: Tužbe, moćne žene i bolovi zbog cipela

Blago ovoj bebi

Cipele – da polomiš nogu!

Pre nekoliko dana, održan je Fashion Festival u Melburnu u Australiji. Ova modna manifestacija privlači veliku pažnju javnosti, pa nije ni čudo što su manekenke na jednoj od revija izazvale skandal. Naime, tokom revije, manekenke su bile primorane da na sred piste skinu cipele u kojima su hodale, jer su bolovi u nogama bili neizdrživi! Iz uprave festivala kažu da su razočarani, ali da je modelima rečeno da u slučaju problema zarad sopstvene bezbednosti skinu cipele, jer mogu, u najboljem slučaju, slomiti nogu. Sjajno s njihove strane, no mi imamo dva pitanja: da li se ovo može tumačiti kao revolt manekenki, i najvažnije, ko je napravio ove “cipele ubice”?

Slika 227 Modni zalogaji: Tužbe, moćne žene i bolovi zbog cipela

Kad saznamo ko je dizajner cipela, javićemo vam – da se ne zeznete

Tužba zbog VIP sobe

Jedna gospođa iz Hong Konga tužila je robnu kuću Lane Crawford zbog čekanja od sat i po vremena! Naime, dotična je kod njih kupila torbu Chanel u vintage stilu koja je na sebi imala grešku. Kako su u zvaničnoj radnji Chanel odbili da je repariraju, sa pritužbama je došla nazad na mesto kupovine. Smestili su je u VIP sobu, u kojoj je čekala odgovor celih sat i po vremena. Za to vreme, dobijala je besplatna pića i ćaskala sa druželjubivim osobljem. Iako je na kraju dobila i potpuno novu tašnu, odlučila je da tuži Lane Crawford zbog depresije i duševnog bola. Hmm… zanimljivo!

 Modni zalogaji: Tužbe, moćne žene i bolovi zbog cipela

I mi bismo malo tog bola

Žene političara prate trendove

Mišel Obama (Michelle Obama) i supruga britanskog premijera Dejvida Kamerona (David Cameron), Samanta (Samantha Cameron), zajedno vode kampanju koja u Americi promoviše ovogodišnje Olimpijske igre. Ono što je zanimljivo jeste da ove dve ozbiljne žene vrlo pomno prate modu. Kada je Mišel u pitanju, to nije ništa novo, ali priznajemo da joj Samanta lako može biti konkurencija. U skladu sa ovosezonskim obožavanjem jarkih boja, Mišel je nosila žuti blejzer, koji je dizajnirao L’Wren Scott i bež pantalone. Njena britanska koleginica nosila je pantalone brenda Joseph i top srpske dizajnerke Roksande Ilinčić (da, ponosni smo!). Dve dame bi lako mogle biti najbolje prijateljice, a možda i muze nekog kreatora.

Slika 422 Modni zalogaji: Tužbe, moćne žene i bolovi zbog cipela

Možda bi Samanta mogla da preporuči Roksandu?

Karl kakvog nikad ranije niste videli

Karl (Karl Lagerfeld) je svuda! Ovoga puta, pojavio se u francuskom izdanju magazina “Elle” i to u situacijama u kojima se inače nikada ne nalazi. Za potrebe editorijala u kome je predstavljena njegova kolekcija “Karl”, Lagerfeld se slikao u supermarketu, dok vozi automobil, kako čeka u redu u pošti… Editorijal zauzima osam strana i jedva čekamo da vidimo kako Karl izgleda u epizodi “kao sav normalan svet”. Uprkos njegovoj veličini, i te kako ume da se šali na svoj račun, pa je rekao da je “poslednji put vozio sa 18 godina, što je dobro, jer je završio u jarku”. Izrazio je i oduševljenje supermarketom, u koji je prvi put ušao, rekavši da unutra ima toliko zanimljivih stvari koje se mogu kupiti da bi se čovek odmah mogao ugojiti 20 kilograma!

Slika 518 Modni zalogaji: Tužbe, moćne žene i bolovi zbog cipela

Kako ne voleti ovakvog čoveka?


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice