Burberry se uglazbio

Kako što brže profitirati, a da pritom ostanete inovativni i u trendu, najbolje zna modni brand Burberry. Naime, kreativni direktor Christopher Bailey radi sa britanskim bendom The Feelings, na soundtracku koji će pratiti njihov novi parfem Burberry Body, kako izveštava britanski “Vogue”. Ukoliko se ideja realizira, najpopularnije svjetske prugice i uzorci postati će prvi brand koji će imati svoj glazbeni singl! Nama preostaje samo čekati što će ispasti od glazbeno-modne potencijalne suradnje i kako će miris ovog puta “zvučati”.

Slika01 Modni zalogaji: Van Gogh kao inspiracija i raspevani Burberry

Hoće li možda i Rosie Huntington Whiteley propjevati?

Victoria’s Secret ostvaruje snove svakog muškarca

Najbolji božićni poklon svakog muškarca vjerojatno bi bila neka djevojka zamotana samo u mašnu. Ovog Božića, muške snove ostvarit će modni brand Victoria’s Secret. U satensku mašnu pred naše oči dolazi zamotana ni manje ni više nego prelijepa manekenka Miranda Kerr. Iako je Božić poprilično daleko, fotke sa snimanja ipak su došle u ruke javnosti. Osim Mirande, u kampanji za parfem Bombshell Seduction i novi grudnjak Very Sexy Push Up bra pojavljuju se i ostale Victorijine anđelice, poput Doutzen Kroes i Adriane Lime.

Slika02 Modni zalogaji: Van Gogh kao inspiracija i raspevani Burberry

Djevojke, ovog Božića bit će poklona!

Kraljica naslovnica modnih časopisa je…

…ponovno jedna i jedina, neponovljiva Kate Moss! Pitamo se ima li dana kada ta žena ne snima? Nakon što je krasila popularno septembarsko izdanje američkog “Vogue”-a, polugola smješi nam se ovaj mjesec sa naslovnice francuskog izdanja časopisa “Elle”. Naslovnica je nastala neposredno prije nego je Kate zatvorila revija Marca Jacobsa za Louis Vuitton, i nakon što je kolekcija nakita s njezinim imenom ugledala svjetlo dana. Ovako razodjenuta, u seoskom okružju, još jednom je pokazala da joj baš sve ide od ruke. Ceo editorijal pogledajte na našem sajtu.

Slika03 Modni zalogaji: Van Gogh kao inspiracija i raspevani Burberry

Još jedno u nizu kolekcionarskih izdanja

Rodarte i Van Gogh

Sjećate li se “Zvjezdane noći” Vincenta Van Gogha? Sigurni smo da se sjećate, ali vam nije jasno što on radi u modnom svijetu. Van Gogh i njegova najpoznatija slika poslužile su modnom brandu Rodarte kao inspiracija za novu kolekciju cipela (proljeće 2012.godine) koje je obilježila pomalo neobična, stabilna, ali uvrnuta visoka peta. Futuristični i romantični modeli sigurno će se naći na policama pravih fashionistica.

Slika04 Modni zalogaji: Van Gogh kao inspiracija i raspevani Burberry

S njima zakoračite u zvjezdanu noć

Andrej Pejić ili Andreja Pejić?

Iako nam još uvijek nije jasno što je točno Andrej Pejić, za njegovu karijeru to nije ni bitno. Androgeni maneken pojavio se na naslovnici časopisa Schön! baš poput prave fatalne dive sa dugačkim crvenim noktima i platinasto plavom dugačkom kosom. Nadamo se da mu karijera neće ostati u sjeni gomile negativnih komentara.

Slika05 Modni zalogaji: Van Gogh kao inspiracija i raspevani Burberry

Lijep(a)?!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments