Monro, Keli i Ditrih uz Teron

Modna kuća Dior nedavno je predstavila kratak film inspirisan lepoticama dvadesetog veka Merlin Monro (Marilyn Monroe), Grejs Keli (Grace Kelly) i Marlen Ditrih (Marlene Dietrich) pored kojih je blistala jedna od najpopularnijih glumica današnjice Šerliz Teron (Charlize Theron). Film je sniman u Galeriji ogledala u Versaju. Režiju ovog modno umetničkog ostvarenja potpisuje Žan Žak Eno (Jean-Jacques Annaud).

Morska inspiracija – Chanel

Iako ćemo vas na vreme upoznati sa prolećnim trendovima za 2012. Bacite pogled na kratak preview Chanel kolekcije koju potpisuje modni genije Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld). Inspirisana okeanom i podvodnim svetom nastala je linija odeće dostojna divljenja. Vedre boje i lagani materijali su u službi stila.

chanel rtw spring2012 runway 035 100611668469 Modni zalogaji: Wu na Targetu, a Grace u Versaju!

Chanel kolekcija za proleće 2012.

Džejson Vu i Target?

Džejson Vu (Jason Wu) poznati dizajner će ostvariti saradnju sa portalom Target. Poznat po širokom asortimanu garderobe Target dobija pojačanje u vidu garderobe koju kreira Džejson. Povodom ove novosti za “Women’s Wear Daily” dizajner je izjavio: “Kolekcija za proleće/leto 2012. je limited edition i biće dostupna svim ljubiteljima mode i onima koji do sada nisu mogli tako lako da dođu do garderobe koju ja kreiram.”

jason wu jeffrey fashion cares Modni zalogaji: Wu na Targetu, a Grace u Versaju!

Mladi modni genije

Kada kažeš umetnik misliš Maniš Arora

Style direktor za Paco Rabanne, Maniš Arora (Manish Arora) za proleće najavljuje liniju čiji je ponosni autor a koja je inspirisana srebrnom bojom i koralima. Maniš je poznat po svom istančanom ukusu. Njegove kolekcije su često ukrašene ornamentima. Ne sumnjamo da će i ova nova biti autentična.

desfile manish arora para nespresso nart en barcelona foto 1 de 10 es es 1292836538597 Modni zalogaji: Wu na Targetu, a Grace u Versaju!

Maniš sa svojim umetničkim delima

Balmain Chic

Čast da se pojave u prolećnom lookbook-u za brend Pierre Balmain imali su Snežana Onopka (Snejana Onopka) i Edrien Sahores (Adrien Sahores). Prepoznatljiv Balmain stil uz dozu mistike vas neće ostaviti ravnodušnim.

CMYK PIERRE BALMAIN 11 0859 D Modni zalogaji: Wu na Targetu, a Grace u Versaju!

Zanosna Snežana


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments