Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ima mnogo razloga zbog kojih se mnoge dobre veze prekidaju i ne opstaju, a mnoge loše traju i istrajavaju, ali teško ih je prepoznati i shvatiti dok veza ne postane ozbiljna, dok ne preraste u brak ili zajednički život i dok ne prođu godine. Najčešći razlozi zbog kojih dobre veze ne opstaju, jeste taj što ljubav nije dovoljna i ne može da nadoknadi nekompatibilnost, različite životne pozicije i stremljenja i pogrešno shvatanje toga kakav odnos treba da bude. Evo nekih razloga, zbog kojih vam možda neće uspeti i kojih svakako treba da budete svesni.

Jedan partner stalno osuđuje drugog

Neprestano kritikovanje je izraz neprihvatanja, čak postavljanja uslova na prećutan način – ako se partner promeni, kritike i osude će prestati. Ali mi nemamo moć da menjamo bilo koga, osim sami sebe. Možda partner koji dobija kritiku uopšte nema nikakvu motivaciju i želju da se menja, a ako onaj drugi očekuje da se to ipak desi, pre ili kasnije će izgubiti strpljenje, osetiće se prevareno, besmisleno i poraženo i povući će se. Nezadovoljstvo partnerom nije uvek objektivno i odnosi se i na nesposbnost da nekoga prihvatimo iskreno i duboko, onakvog kakav jeste, a u tom slučaju, u svakoj vezi imaćemo isti problem i niko se nikad neće promeniti zbog nas, ili pored nas biti inspirisan da postane najbolja verzija sebe.

Editors choice