Humanitarna manifestacija “Moj Festival“ u organizaciji Udruženja Reiki Srbije biće održana 20. februara u hotelu CROWNE PLAZA sa početkom u 10 časova. U pitanju je skup radionica čije su teme jednostavne, interesantne i korisne za većinu ljudi, te tako otvaraju mogućnosti svakome ko dođe na Festival da spozna, osvesti i nauči nove načine poboljšanja kvaliteta života, a ujedno i pomogne drugima – onima koji su slabiji u ovom trenutku života, kako bi unapredili kvalitet istog.

Dolazeći u kontakt sa velikim brojem ljudi koji se bave duhovno-energetskim metodama u cilju samorazvoja, shvatili smo da mnogi od njih imaju snažnu potrebu za novim znanjima i umećima, ali i potrebu da pomažu drugima, a posebno onima koji su na bilo koji način ugroženi ili slabiji, a takvo saosećanje je, prirodna osobina mnogih ljudi, a posebno onih koji biraju put Dobra, Istine i Ljubavi.

MOJ FESTIVAL VISUAL Moj festival pomaže Narodne kuhinje

Predavači na festivalu su:

Prof. dr Žarko Trebješanin, radionica: Značaj neverbalne komunikacije za svakodnevni i profesionalni život

Prof. dr Dejan I. Raković, radionica: Kvantno-holografske osnove psihosomatike i duhovnosti

Spasoje Vlajić, radionica: Razmišljajte kao Nikola Tesla

Jadranko Miklec, radionica: Unaprijedimo zdravlje Yoga i Ayurveda terapijom

Dragan Lončar, radionica posvećena je Joga disanju, pranajami, uz isticanje glavnih koristi

Margarita Milenković, Radionca s energetskim inicijalnim tehnikama „Isceljujuća Zahvalnost“

Ulaznica za celodnevna predavanja od 10 do 20 časova iznosi 3,000 dinara. Celokupni prihod ostvaren tokom trajanja festivala namenjen je Crvenom krstu Srbije za potrebe finansiranja Narodnih kuhinja.

Dragan Loncar photo Moj festival pomaže Narodne kuhinje

Idejni organizatori ove manifestacije su dugogodišnji članovi Udruženja Reiki Srbije koje je osnovano 2001. godine, s ciljem poboljšanja kvaliteta života građana kroz Reiki edukaciju i zarad humanitarnog rada. Prijatelj festivala je Fashion Company.

Više informacija na sajtu. 

Zvanična Facebook stranica.

Comments