Oni vole prilično isto što i mi – sviđa im se samopouzdanje, dobro raspoloženje, kad razgovor lagano teče i kad pronalazimo zajednička interesovanja, a vole i da dobiju kompliment. Evo kako momci savetuju devojke, čime da ih pridobiju.

Budite ono što jeste

Ovaj savet je najčešće upućivan muškarcima u kontekstu da ne treba da glume frajere i da nastoje da ostave utisak, nego da se ponašaju prirodno i opušteno. Dakle i njima, kao i nama, smeta foliranje. Devojke, ponašajte se prirodno u društvu muškarca koji vam se dopada! Ako imate tremu, nervozne ste i napete – i to je prirodno. Ali ako mu kažete da se tako osećate, dobijate dva poena u startu – jedan ide njegovom samopouzdanju, a drugi simpatiji koju će osetiti prema vama.

Kompliment je uvek dobrodošao

Ako ne znate odakle biste počele pronalaženje zajedničkih tema i interesovanja, počnite od komplimenta – poručuju muškarci. Njegov imidž govori o njegovim interesovanjima mnogo nedvosmislenije nego ženski – naš stil oblačenja možda ništa ne saopštava o muzici koju slušamo, dok muškarac koji nosi kosu i bradu, kožice i perlice, ima vidne tetovaže, verovatno može bez greške da se svrsta u neki oblik rokera. Pohvalite ono što vam je zanimljivo na njemu – možda ima interesantnu kravatu, ili dobre patike, upadljiv ručni sat, lep osmeh, ili seksi ožiljak – i eto teme za razgovor.

mariano 2 Momci SAVETUJU: Kako da ih osvojimo?
Comments