Kada je u pitanju monohromatsko odevanje, morate biti veoma pažljivi da to ne bi izgledalo monotono, dosadno i nemaštovito. Ponekad je zabavno i veoma osvežavajuće obući se u jesenjim danima u odeću pastelnih boja jer unosi živost i posebnu radost u hladnim danima. Zašto ne biste bili entuzijasti i odlučili da ove jeseni prošetate u smelim i izazovnim odevnim kombinacijama u odeći koja pleni živošću i euforijom. Ako želite da se na nepogrešiv način i idealan način odenete od glave do pete u jednu boju, pogledajte najinspirativnije ideje koje smo izdvojili za vas.

Roze

Postoji toliko nijansi ove ženstvene boje. Od jarke odeće u drečavoj pink boji do garderobe u nežnim tonovima, kakva je bebiroze ili prljavoroze nijansa. Za romantične i nežne žene odeća u ovoj boji  jednostavno mora da se nađe u vašem garderoberu. Najsigurnija i dobitna kombinacija, ako hoćete da budete u rozem od glave do pete, jeste da birate slične i iste tonove. Pokušajte da ne mešate drečave nijanse sa bledim nijansama.

roze odeca Kako da nosiš monohromatsku garderobu ove jeseni roze odeca1 Kako da nosiš monohromatsku garderobu ove jeseni roze odeca2 Kako da nosiš monohromatsku garderobu ove jeseni
Comments