Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Možda vas ova ponašanja sprečavaju da pronađete partnera

Možda vas ova ponašanja sprečavaju da pronađete partnera

1/2

Kad smo sami i nezadovoljni svojim statusom, kad mislimo da prosto ne možemo da nađemo nikog ko nam odgovara, ili da nemamo sreće, uglavnom je do nas – do našeg ponašanja, pogrešnih stavova, pogrešne percepcije samih sebe i odnosa, koji u realnosti nikada nije ono što zamišljamo i priželjkujemo kao idealno. Da li vas sputava nepoverenje i strah, loša iskustva, arogancija, idealizam, nedostatak samopouzdanja, ili neka mešavina svega toga? Razmislite o tome i preispitajte se.

Ne možete da pustite loše iskustvo sa bivšim

Duboko ste povređeni, ali i uvređeni ponašanjem i postupcima bivšeg partnera i nikako ne možete sa tim da se izborite. Stalno pričate sa svojim prijateljicama o tome, stalno razmišljate o toj vezi, osećate se kao žrtva i nikako da se pomerite sa te pozicije. Možda je u pitanju strah da niste dovoljno dobri i da nemate kvalitete, pa vas je bivši zato tako tretirao, na šta se nadovezuje strah da kad vas je on ostavio, nećete ni moći da nađete nekog drugog, niko vas neće hteti. Možda još imate osećanja prema bivšem, maskirana u uvređenost i prezir – vaše srce je zauzeto i nema ni mesta za nekog drugog. Pozabavite se osvešćivanjem i prihvatanjem svojih emocija i ubeđenja, kakva god da su, jer jedino ćete tako moći da ih pustite, da ih se oslobodite i nastavite dalje.

Dozvoljavate drugima da vam se mešaju

Niste sigurni u sebe i svoj izbor i potrebno vam je odobravanje okoline – porodice i prijatelja. Oni to znaju i osećaju, navikli su da vas kritikuju i analiziraju i to vas čini ranjivom i nestabilnom. Ne možete da stanete iza svog izbora (pa i iza svojih grešaka) i zaštitite privatnost svog odnosa, kakav god da je, nego dopuštate da tuđe mišljenje utiče na vas. Oni vam možda žele sve najbolje, ali niko nije u vašoj koži i niko ne zna šta je zaista najbolje za vas. Niti iko može da vas zaštiti od nekog lošeg iskustva – a možda vam je loše iskustvo baš potrebno, da biste se osnažili i stekli sopstvene uvide i otkrili šta je ono što želite.

Editors choice