Prethodne tekstove iz serijala “Mudroseks” možete pročitati ovde.

Još malo mudrujemo o seksu. Nove misli su servirane, pa izvolite, poslužite se!

Slika141 Mudroseks: Seks je nastao kada je Adama zabolela ruka

To što može đavo, može i žena

“Ženski pokret je prava stvar! Naročito ako je ritmičan!” Nepoznat autor

“Prema najnovijim istraživanjima, žene tvrde da im je manje neugodno kad se svlače pred muškarcima nego kada to čine pred ženama. Kažu da su žene prekritične, dok su muškarci – jasna stvar – obično zahvalni.” Robert de Niro (Robert De Niro)

“Loš ljubavnik će se i u francuskom krevetu praviti Englez.” Josip Sirovec

“Mačka koja je izgubljena u vrtlogu strasti – to je samo jedna od teških uloga koje sam igrala sa kraljem. Ali on je muškarac i ja sam bila primorana da se pretvaram, da bih sačuvala status omiljene ljubavnice, iako spavati sa muškarcem, blago rečeno, ne volim. U ljubavnim igrarijama ima mnogo radosti, ali jedna je jača od svih poroka: vladati ne samo kraljevskim krevetom nego i njegovom državom!” Madam Pompadur (Madame de Pompadour)

“U seksu, baš kao i u politici, nije toliko važan odnos snaga koliko snaga odnosa.” Josip Sirovec

“Moja mama nije spoznala ironiju kada me nazivala kurvinim sinom.” Džek Nikolson (Jack Nicholson)

“Klinton je lagao. Muškarac može zaboraviti gde je parkirao automobil, ili gde stanuje, ali neće zaboraviti oralni seks, čak i ako je bio loš.” Barbara Buš (Barbara Bush)

“Ja mogu da nateram bilo kog muškarca da ne vidi oblik mog nosa i brade pri prvom susretu. A posle noći provedene sa mnom, on će do kraja života smatrati Kleopatru najlepšom ženom na svetu! Taj koji je mene spoznao – shvatio je da je upoznao boginju!” Kleopatra (Cleopatra)

“Kucam se za siću. Promenite jedno slovo i dobićete moju životnu priču.” Doroti Parker (Dorothy Parker)

“Nikad ne propuštam priliku da imam seks ili da se pojavim na televiziji.” Gor Vidal (Gore Vidal)

“Tri najveća zadovoljstva su: vino pre i cigareta posle.” Mađarska poslovica

“Umesto da se još jednom oženim, jednostavno ću naći ženu koja mi se ne sviđa i pokloniti joj kuću. To je puno lakše.” Rod Stjuart (Rod Stewart)

“Brak nije lek za usamljenost. Deca odrastu i odu. Ljubavnici nisu lek za sve. Seks nije konačno rešenje. Ako ste život pretvorili u dugu bolest, onda je smrt jedini lek…” Erika Džong (Erica Jong)


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments