#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Pet stavova multiorgazmičnih žena

Pet stavova multiorgazmičnih žena

1/2

Seksualna nepismenost je odgovorna za sve odglumljene i izostale orgazme, a u nju spadaju pogrešna ubeđenja o tome šta vi treba da radite, osećate, doživljavate, a šta muškarac treba da radi da biste vi osećale i doživljavale. Istina je da vam čak ni hemija u smislu jake telesne privlačnosti nije potrebna da sa nekim svršavate, kao što ni sva hemija nije dovoljna, ako u svojoj glavi gajite pogrešne stavove.

Nisu vam potrebni nikakvi posebni uslovi

Ne treba vam romantično okruženje, ni beskrajno mnogo vremena, ni dobra muzika, ni pravo raspoloženje. Samo vam treba rešenost da uživate. Desetak minuta u nekom mračnom ćošku, ili četiri sata u krevetu – to je samo situacija kojoj se prilagođavate. Naše telo je toliko pametnije od našeg uma, zašto ne bismo imale potpuno poverenje, poštovanje i iskrenu ljubav prema njemu, a naročito prema njegovom životvornom centru zadovoljstva? To znači da treba da poznajete i volite svoju pičku. Da joj verujete i da joj dozvolite da vas vodi. Da se prepustite njenoj sposobnosti da vas lansira u svemir.

Usredsredite se opušteno

Orgazam je prepuštanje i fokusiranje, koje se odvija istovremeno. Ako vam razmišljanje kvari užitak, isključite ga. Istina je da je seks u glavi, ali ako glava smara, zanemarite je. Kad se usredsređujete na sopstveni užitak, glava jedino treba da služi kao pojačivač. Nećete joj valjda dozvoliti da razmišlja? Osim ako to nisu misli “o kako je dobro, kako me ovo uzbuđuje, uh kako je jako, mmm, svršićuuuu”. Kad jednom svučete gaćice, oslobodite se svih inhibicija. Neka čin skidanja donjeg veša bude simbol za skidanje svega što ometa vaš užitak. Kad svoje međunožje oslobodite odeće, oslobodite ga i svih inhibicija. Spustite svoju svest u svoje najosetljivije delove i ostanite usredsređeni prepuštanju zadovoljstvu.

seksi zena Pet stavova multiorgazmičnih žena

Partner je saigrač, ali seks je vaša igra

Partner je tu da vam posluži. Svaki je upotrebljiv. Ako nema erekciju, ima prste. Recite mu šta da radi, stavite mu ruku gde treba, uputite ga konkretno, direktno i bez ustručavanja. Vaše zadovoljstvo nije skriveno od vas, niti vam beži, pa da vam treba pomoć partnera da ga pojurite i stignete. Zadovoljstvo je hvatanje talasa, u telesnom osećaju, u energiji, u osećanjima. A to je vaš teren. Partner će se prilagoditi i naučiti da surfuje sa vama.

Editors choice