Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Čuvena muška izdržljivost u krevetu, posledica je utrnulosti i ne baš ludog zabavljanja tokom posla. Jeste, to je fizički zahtevan i naporan posao. Sat vremena seksa, kao sat u teretani. Čak se i zadovoljstvo može uporediti. Zadovoljstvo sobom. Jer, u teretani vi se divite svojim mišićima, svom naporu i svojoj izdržljivosti, a skoro isto tako se i zvučite. Upotrebljavate ženu kao ogledalo i benč istovremeno?

Hah, treba li da se zabrinemo? Ili šta nas briga?!

Pa, prilagodićemo se. Malo je blesavo osećati se kao sprava i ogledalo, ali svaka iskusna žena ume da prevaziđe taj osećaj blesavosti. Pomislimo mi, čoveče, ovaj baš drži tempo, da li je uopšte svestan da sam prisutna? Osetimo mi i dosadu i besmislenost u naletima, ali onda pomislimo, je l’ hoće da se dokazuje? Pa dobro, daćemo mu svaku šansu. I opustimo se i prepustimo desetom orgazmu, pružajući njegovoj slici odraz koji želi da vidi.

U, kako sam dobar, jao šta joj radim, evo je opet svršava, ah, baš sam jebač! Uuu, ne, ne, ne, mogu ja još, samo da promenim položaj, dosta sam radio ruke, sad malo leđa.

Nećemo da vas ometamo, samo napred. A je l’ možeš na jednoj ruci, dušo? Ajde podigni se, tako, ne mogu da dišem kad me pritisneš, mislim, oduzimaš mi dah, svakako.

Znamo mi te jebačke fazone. Verovatno ste se pre očekivanog krevetskog performansa malo poigrali, obezbedili sebi jedno neometano svršavanje, ispraznili se, pripremili se. Možda u trenucima kad je kritično, tojest, kad je nama najbolje, a vas to malo zanese i krenete putem orgazma, počnete brzo da razmišljate o tome da li vas ono u kolima zeza alnaser, ili je nešto do motora, ili o računu za struju, ili o silnim papirima koji vas čekaju sutra na poslu, ali baš nas briga.

Ako smo se nauživale, izigrale, umorile, ukočile i dosta nam je više fircanja, možda se prepustimo komičnosti momenta, pa počnemo da se smejemo, ali nećemo toliko daleko ići, ako ne nameravamo da vas otkačimo.

Muška izdržljivost Zabrini se šta te briga1 Muška izdržljivost: Zabrini se, šta te briga!

Izrazićemo svoje divljenje, tojest, reći ćemo vam kako smo crkle i ne možemo više i kako bismo volele da i vama bude dobro kao nama i pitati vas šta mi da uradimo da vi svršite i namestićemo se kako vam je zgodno, ili se baciti na oral. Zaslužili ste.

Zaslužili ste i hlađenje peškirom i polivanje vodom posle meča, ali da znate – mi znamo.

Znamo da niste ni približno uživali kao mi.

Mi volimo zajedničko svršavanje i ako možete da odložite svoje makar petnaest minuta, makar misleći na alnaser, ali da se prepustite u ključnom momentu, biće nam dovoljno.

Žena ne voli da se oseća kao oranica, ni kao štof pod singericom, ni kao sprava u teretani, ni kao ogledalo vašeg ega.

Nego kao uzbudljiva žena, koja vam se sviđa, koja vas loži i na koju otkidate. I okidate.

Aleksina Đorđević 

Editors choice