Nema šta niste probali: neonske boje, uzane majice, široke majice, cvetne printove, nautičke printove, majice preko majica – i u celoj toj konfuziji svih trendova koje ste isprobali, zaboravili ste modni kompas i ono što vam je apsolutno neophodno u ormaru. Ono što se nikada ne menja i ostaje zauvek – jesu košulje. Oko njih ne morate da lupate glavu. One su stalne.

Evo koje košulje bez pogovora morate imati u garderoberu.

Bela klasična košulja

Ne želimo da se objašnjavamo zašto je važno da imate belu košulju, jer je bespredmetno. Dakle, bela košulja ide uz sve, slaže se uz sve, možete da je nosite u svim prilikama, jednostavno neophodna vam je.

zMFnTB7 Muška moda: Muškarci, ove košulje morate posedovati

Pink košulja

Sviđalo se to vama ili ne, pink i ljubičaste boje su ovde i ovde planiraju da ostanu. Osim toga ljubičastu i pink košulju možete obući kada hoćete malo da začinite svoj autfit. Ako ne znate šta da očekujete od večerašnje žurke – obucite roze košulju. Samo nemojte da bude drečava! Što je košulja drečavija, to ste bliži katastrofi!

a1e921ec64b41c3338dd816ad2ac5766 Muška moda: Muškarci, ove košulje morate posedovati

Klasična plava košulja

Ovaj tip košulje isto spada u kategoriju klasike. Kada zamislimo muškarca, mi ga zamislimo u plavoj košulji. Plava vam, kao i bela, dozvoljava bezbroj kombinacija, a može da se nosi i u formalnim i u neformalnim prilikama.

blue navy shirt italy Muška moda: Muškarci, ove košulje morate posedovati

Crna košulja

Ovo je najbezbednija košulja u vašem ormaru. Ne možete pogrešiti sa crnom košuljom. To je jedina košulja koju možete i vezanih očiju da kupite. Ona vam je najbolji prijatelj. Kada ne znate šta da obučete – crna košulja. Kad god ste u dilemi – crna košulja. Jednostavno ne postoji prilika u kojoj je crna košulja pogrešan izbor.

Mu3271 Muška moda: Muškarci, ove košulje morate posedovati

Košulja na pruge

Ovaj tip košulje je nešto najbolje što se desilo muškoj modi od vajkada. Ona ne može da se kobinuje kao gorepomenute bela i plava, ali može da se kobinuje sa formalnim pantalonama i farmerkama u zavisnosti od zgode. Kada je nosite bez ičega preko, odaje jači utisak od jednobojnih, a kombinuje kreativnost i eleganciju.

1403490 645090625542853 232060424 o Muška moda: Muškarci, ove košulje morate posedovati

Una Hadži – Nikolić

Comments