Po prirodi, sezona proleće/leto predstavlja ono vreme u godini kada su boje i dezeni koje nude dizajneri široko prihvaćeni kao svakodnevni deo vaše garderobe. Ono što bi sve ljubitelje pruga moglo da oraspoloži jeste njihov povratak i ove modne sezone.

Iako mornarski inspirisani komadi i dalje ostaju popularni među muškom populacijom, ove sezone pruge su usvojene na raznovrsnije načine – od debelih do najtanjih. Mnogi dizajneri nude pruge svetlijih boja, ne isključivo u teget ili crnoj.

Pruge na pisti Muška moda: Pruge i prugice

Pruge na pisti

Majica na pruge Muška moda: Pruge i prugice

U zemljanim tonovima

Možda vam je najlakše da pruge ponesete na majicama ili košuljama, ali ne zadržavajte se samo na tome. Vrlo zanimljivo deluju na odelima, šortsevima, debljim džemperima. Kombinujte ih uz jednobojan ostatak garderobe, a oni muškarci kojima posao i svakodnevno oblačenje dozvoljava mogu kombinovati pruge na većini odevnih predmeta. Kada se sve to upari na pravi način, može da izgleda vrlo zanimljivo i šik. Naravno, povedite računa da ne izgledate kao Šojić iz filma “Tesna koža”.

Odelo i more Muška moda: Pruge i prugice

Za sve prilike

Kolaž Muška moda: Pruge i prugice

Pruge i karo šara

Sve na pruge Muška moda: Pruge i prugice

Za smele muškarce

Šorts  Muška moda: Pruge i prugice

Pruge na šortsu, jednobojan sako i efektan sat su dobitna kombinacija

Ukoliko ne želite da pruge “vrište” sa svakog dela vaše garderobe, odlučite se za detalje sa ovim modernim printom. Zanimljive prugaste čarape jarkih boja osvežiće svaku kombinaciju. Ili nesvakidašnji prugasti kaiš, kao i šal. U svakom slučaju, džemperi, majice i košulje – njih možete poneti u svakoj prilici. Bićete moderni, a ujedno i svedeno stilizovani.

Čarape Muška moda: Pruge i prugice

Neka vas pruge zabave

Kaiš Muška moda: Pruge i prugice

Pruge na pruge

Šal Muška moda: Pruge i prugice

Šal na pruge u jarkoj boji je odličan detalj

Sivo odelo Muška moda: Pruge i prugice

Pruge i tufne “vole da su zajedno”

Džemper Muška moda: Pruge i prugice

Kombinacija džempera i džinsa ne može biti promašaj

Izvori fotografija: tumblr.com, treshness.com, morefashionable.com, en.paperblog.com


Zorana Cvetković – brbljiva devojčica u duši satkanoj od suprotnosti- rođena u minut do dvanaest poslednjeg dana u godini a užasava je stav „završiću to kasnije“. Plaši se visine a neostvarena želja joj je skok padobranom. Zimsko dete koje obožava sunce i vrelinu. Ne želi da odraste. Slatkiši, lepo pisana reč, ljubav i moda- tako malo za sreću treba.

Comments