16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ukoliko ste odlučili da odrešite kesu za skupo odelo, bila bi prava šteta da ne znate šta treba od njega da očekujete. Dobro pročitajte na šta da se koncentrišete pri kupovini dobrog, skupog, odela koje će od vas učiniti nezapamćenog šmekera. Ali imajte u vidu – nije važno samo da izgleda dobro – mora biti i kvalitetno.

Ispregledajte bazu

Kada kupujete skupo odelo, od njega stvarno morate očekivati sasvim solidnu konstrukciju. Mora biti krojeno, ništa ne sme biti lepljeno, prednja polovina baze treba da se završava kod donjeg dela grudi, dok glavna baza treba da sačinjava ostatak sakoa.

Ispregledajte šavove

Pri kupovini skupog odela, jasno je da očekujete da su šavovi ručno rađeni, što dalje znači da je ovo odelo kvalitetnije, da će bolje stajati i duže trajati. Odela koja su skupa obično su sastavljana duže od šest sati.

Potražite etiketu “Made in Italy”

Ovo nije obavezno, ali tako je – kako je: zemlja poznata po hedonizmu, dobrim cipelama i lepim ženama, poznata je i po najboljim odelima.

original 1137 138844 01 Muška moda: Vodič kroz kupovinu skupih odela

Još jednom proverite materijal

Kada kupujete skupo odelo, najvažniji su materijali. Od skupog odela očekujte najbolje materijale. Najekskluzivniji materijal, poznat kao Esperti 220s koji koristi Canali – može vas koštati i preko 10,000 evra.

I postava je važna

Skupa odela obično imaju Bemberg postavu koja je poput svile i pruža neverovatan osećaj udobnosti. Ali nije sve u izgledu. Kada kupite skupo odelo dobićete dve postave. Jednu za telo sakoa, i drugu za rukave. E, to se zove udobnost.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice