Dobro, slažem se, karikatura je burleskna skroz i momci savršeno glume i morate da ih obožavate i da zamišljate kako se provodite u njihovom društvu. Ali vi ne verujete da su oni stvarno taki, znate da glume. Međutim, oni glume situaciju u kojoj su žene stvarno takve. Da su na njihovom mestu glumice, mislile biste da gledate neku romantičnu komediju i verovatno biste i neku suzu pustile u najemotivnijim momentima.

muskarac Muška osećanja stvarno postoje?

Ali ni najdirljivija muška osećanja sa dna najdublje čaše nisu ovako smešna. Jesu patetična. I naporna. Nekako čine da vam bude neprijatno, jer znate da takve stvari trezan ne bi ni mrtav izgovorio, a ako se sutradan bude sećao šta je lupetao umreće od sramote. Muška osećanja vas možda dovode u nepriliku, kad najzad doprete do njih ili kad morate da se suočavate sa njima, ali nikad vas ne zasmejevaju i ne zasenjuju do te mere, da vaša osećanja uopšte ne mogu da dođu do izražaja.

Ne, mi ne želimo da muškarci ispoljavaju svoja osećanja na ženski način. I možda možemo da razmislimo o tome šta tačno tražimo od njih kad krenemo da im kopamo po njihovim osećanjima.

Šta mislite o ovim temama:

Da li je ljubav slična bolesti

Razmena naklonosti: Nežnosti nikad previše

Aleksina Đorđević

Comments