Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Muška sorta tvrdog oraha: Tipovi za brak

Muška sorta tvrdog oraha: Tipovi za brak

1/3

Stalno kukamo kako nema pravih muškaraca, ili ih barem mi ne srećemo, kako su površni i neodgovorni, kako ne žele da se obavežu, hoće samo seks… Ali kad sretnemo one potpuno drugačije, moći ćemo da ispitamo sopstvenu površnost, odgovornost i sposobnost da se obavežemo. Verovatno na sopstvenu štetu. Jer njih nekako uvek sretnemo kad hoćemo da se opustimo i zabavimo. Šarmiraju nas i privuku, a sve što nam pada na pamet jeste da se osećamo dovoljno opušteno da ih maznemo i osladimo se. Međutim…

Čak i ako je vrlo mlad, muškarac koji je u suštini ozbiljan, nežan i posvećen, neće biti zadovoljan našim olakim pristupom. Oklevaće, jer površna zabava nije ono što traži. A pristupačna i otvorena cura ne uliva mu poverenje, ma koliko žudeo za iskustvom.

Oni se zaljubljuju, a svoja osećanja shvataju ozbiljno. I ako imaju nešto sa vama, to ne može biti neobavezno, sa nekom laganom tendencijom ili mogućnošću da preraste u ozbiljno. Oni žele da budu sigurni, odmah.

fotografija 1 zadovoljstvobezmuskaraca Muška sorta tvrdog oraha: Tipovi za brak

Pa, imaćete muke da ih strpate u krevet. Ili nećete. Ali zato ćete imati muke da ga izbacite iz kreveta. Da ga ubedite da ide kući, a ne da prespava kod vas, da ujutru zajedno pijete kafu i dogovarate se o dnevnim planovima.

Ovakvi muškarci su neodoljivi. I veoma zahtevni. Sa njima ćete osetiti onaj pritisak koji ostali, neskloni vezivanju, osećaju kad se vi zaljubite i zaletite i nije vam jasno zašto imaju potrebu da se izmaknu i zadrže distancu.

A pošto su žene sklone da se prilagođavaju, pokušaće da se prilagode i zahtevima ozbiljnog muškarca.

I onda ćete se naći u situaciji da pristajete na vezu, iako ste htele samo da se neobavezno provedete. Možda zato, jer ste upravo izašle iz veze koja vas je opterećivala, u kojoj niste bili svoji, a ni seks nije bio bogznašta. I sada, umesto da se provodite, opet morate da se obavežete da biste dobile i taj provod, koji vam je nedostajao.

Editors choice