Stalno kukamo kako nema pravih muškaraca, ili ih barem mi ne srećemo, kako su površni i neodgovorni, kako ne žele da se obavežu, hoće samo seks… Ali kad sretnemo one potpuno drugačije, moći ćemo da ispitamo sopstvenu površnost, odgovornost i sposobnost da se obavežemo. Verovatno na sopstvenu štetu. Jer njih nekako uvek sretnemo kad hoćemo da se opustimo i zabavimo. Šarmiraju nas i privuku, a sve što nam pada na pamet jeste da se osećamo dovoljno opušteno da ih maznemo i osladimo se. Međutim…

Čak i ako je vrlo mlad, muškarac koji je u suštini ozbiljan, nežan i posvećen, neće biti zadovoljan našim olakim pristupom. Oklevaće, jer površna zabava nije ono što traži. A pristupačna i otvorena cura ne uliva mu poverenje, ma koliko žudeo za iskustvom.

Oni se zaljubljuju, a svoja osećanja shvataju ozbiljno. I ako imaju nešto sa vama, to ne može biti neobavezno, sa nekom laganom tendencijom ili mogućnošću da preraste u ozbiljno. Oni žele da budu sigurni, odmah.

fotografija 1 zadovoljstvobezmuskaraca Muška sorta tvrdog oraha: Tipovi za brak

Pa, imaćete muke da ih strpate u krevet. Ili nećete. Ali zato ćete imati muke da ga izbacite iz kreveta. Da ga ubedite da ide kući, a ne da prespava kod vas, da ujutru zajedno pijete kafu i dogovarate se o dnevnim planovima.

Ovakvi muškarci su neodoljivi. I veoma zahtevni. Sa njima ćete osetiti onaj pritisak koji ostali, neskloni vezivanju, osećaju kad se vi zaljubite i zaletite i nije vam jasno zašto imaju potrebu da se izmaknu i zadrže distancu.

A pošto su žene sklone da se prilagođavaju, pokušaće da se prilagode i zahtevima ozbiljnog muškarca.

I onda ćete se naći u situaciji da pristajete na vezu, iako ste htele samo da se neobavezno provedete. Možda zato, jer ste upravo izašle iz veze koja vas je opterećivala, u kojoj niste bili svoji, a ni seks nije bio bogznašta. I sada, umesto da se provodite, opet morate da se obavežete da biste dobile i taj provod, koji vam je nedostajao.

Comments