Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Muškarac, tvoj ljubavnik i prijatelj

Muškarac, tvoj ljubavnik i prijatelj

1/2

Umorne od neuhvatljivih i površnih ljubavnika, kojih nikad nema kad su nam potrebni, na koje ne možemo da računamo i zbog kojih se sve češće pitamo da li smo stvarno sa njima samo zbog seksa i rezignirano shatamo da jesmo, a da nam treba mnogo više od toga, umemo da izjavimo kako nam ne treba ljubavnik, nego prijatelj.

Ali, mi imamo prijatelje. Njih zovemo kad treba da se unese kauč, popravi slavina, kad hoćemo da izađemo i zabavimo se, kad nam treba vožnja i kad smo spremile nedeljni ručak, koji ne možemo da pojedemo same ni u naredna dva dana. I oni dođu i pomognu nam i vole da izađu sa nama i da dođu na ručak i da razgovaraju o svemu, do duboko u noć. A onda odu, da da spavaju sa svojim devojkama ili momcima. Jer to su nam prijatelji. Sa njima delimo sve osim kreveta i obraćamo im se za sve, osim za seks.

Najčešće seks greške koje žene prave1 Muškarac, tvoj ljubavnik i prijatelj

I kad talas ogorčenja opustoši obale razume, odnevši sa sobom očekivanja, nadanja i frustracije, ostanemo same i zamišljene, gledajući u pučinu i pitajući se hoće li nam sledeći talas doneti nešto realno, a zadovoljavajuće i da li je to uopšte ikako moguće, makar samo na talase?

Jer nije istina da nam ne treba ljubavnik nego prijatelj. Zato što nam treba i jedno i drugo. I to u jednoj osobi. A nekako nam se čini da je to skroz nadrealna želja i da moramo da se snađemo da sastavimo jedno celo zadovoljstvo od nekoliko muških komada.
Pokušavamo da budemo mudre i da ne očekujemo da ćemo celovitost koja nam je potrebna pronaći na jednom mestu, trudimo se da objedinimo te različite delove potrebe, proširujući svoju ljubav i tolernaciju, umanjujući svoja očekivanja i zahteve. Ali, kako god nas mozak podržavao u tom poslu, srce nas izdaje. Mi ne želimo nekoliko muških komada za različite svrhe i namene, mi hoćemo ceo paket u jednom čoveku.

Editors choice