Ima toliko privlačnih muškaraca na svetu, ali mi žene se uvek zalepimo za tog jednog “zabranjenog”. Možda je ipak bolje obuzdati maštu, smiriti strasti i produžiti dalje. Iz više razloga. Kako god, sledeći tipovi vam nisu potrebni.

Oženjen muškarac

Najbitnije! Ovo je ultimatum! I neka vam ne pada na pamet da se spanđate s oženjenim muškarcem. To je čovek koji ima svoju porodicu, neretko i decu, vama to ne treba. Nikada neće ostaviti sigurnost i toplinu svog doma zarad vas. Vi ste avantura, kao i svaka druga. Prolaznica u njegovom životu. Ma koliko vam bio privlačan, ma koliko da biste mogle da se vežete, sigurno ne želite da nekome uvek budete druga i na kraju ostavljena i odbačena. Kako od njega tako i od društva i sopstvene porodice.

Profesor, trener, šef i svi nadređeni

Znam da žene otkidaju na uniformisana lica. Kad kažem uniformisana, ne mora to odmah da znači policajac ili lekar. Generalno, slabe smo na muškarce na nekim funkcijama koji su na višoj hijerarhijskoj lestvici od nas. Kako da odolite šefu kad je tako seksi u tom odelu dok sedi zavaljen u fotelju, odmerava vas i naređuje? Lepo. Odolite. Spasićete sebe i uštedećete energiju koja bi se trošila na eventualne ucene kasnije, stres i nesigurnost. Isto je i s profesorima. Zašto biste sebi dali taj “luksuz” da zavisite od nečijeg subjektivnog mišljenja. Ove tipove posebno izbegavajte u širokom krugu.

Fotografija 112 Muškarci koje bi trebalo izbegavati

Zgodan? Da. Lep? Da. Tvoj? Ne.

Komšija

Ma koliko zgodan i seksi tip bio, ne treba vam ta pometnja u glavi. Tačno je da blizina zbližava ljude, ali preterana blizina vam samo može uneti nemire i trzavice. Non-stop ćete biti upućeni jedno na drugo, na kraju će vas to izludeti. S druge strane tu su i druge komšinice koje sve znaju, sve vide i sve čuju. U vezi vas neće biti dvoje već desetoro (najmanje). Pratiće svaki vaš pokret, i olajavati vas na kraju ako ne uspete s njim. Sami sebi ćete uništavati dane, svaki put kad krenete s pitanjima: Da li je to on, gde sada ide, ko mu je to sada svratio, s kim to sada priča, s kojom se ono pozdravlja – zastrašujuće, zar ne?

Comments