Kosa na ženi igra ključnu ulogu u celokupunoj njenoj seksualnosti. To je shvaćeno još odavno, pa tako žene u nekim društvima ne pokazuju u javnosti svoje vlasi, kako ne bi zavodile druge muškarce. A to zavođenje je izgleda najveća istina zbog koje naši partneri obraćaju pažnju na našu kosu.

Odgovor na pitanje – da li muškarci više vole dužu ili kraću kosu – je ono čime se žene često rukovode kada odlučuju o svojoj frizuri. Jednostavno im je važan muški sud, a on ponekad može da bude potpuno drugačiji od onoga što one u stvari žele. Ipak, ima nešto u toj njihovoj zanesenosti ženskim uvojcima, što tera njihove partnerke da ih pitaju za savet, pre nego što krenu kod frizera.

Opšte je poznato da većina muškaraca voli dugu kosu na ženi. Sve ankete koje su na tu temu rađene, pokazale su da oni smatraju da upravo u tome počiva ženstvenost. Jedno takvo je dalo rezultate po kojima 43 odsto ispitanih muškaraca smatra da su duge lokne više seksi. Mnogi istraživači su pokušali da ispitaju zašto je to tako.

zena sa dugom kosom Da li muškarci više vole dugu ili kratku kosu?
Comments