Drage dame, ako pokušavate da zavedete muškarca i navedete ga da mu se dopadnete, neće vam trebati dugo da ga pročitate. Gotovo pa uvek, muškarac već posle prvog razgovora odluči da li će je zvati na dejt. Ok, možda vam neće svi muškarci priznati ovo, ali kao muškarac mogu da vam kažem da svako od nas u podsvesti ima posebno ‘ime’ za devojku koju se nada da će izbeći. Možda vam se ovi stereotipi o ženama neće dopasti, ali imajte u vidu da se neke stvari dešavaju u glavi muškaraca potpuno nesvesno!

#1 Devojka za jedno veče. 

Što se muškarca tiče, ovo je devojka sa kojom je neverovatno lako spavati već prvo veče. Verovatno je spavala sa pola fudbalskog tima ili pola odseka na poslu. Ovakva devojka smatra da poseduje seksualno samopouzdanje.

Ali što se muškarca tiče, on smatra da sve što treba da uradi je da je izvede na večeru ili joj eventualno kupi poklon, i spavaće s njim zauzvrat. Tužna strana priče je što svi muškarci o ovakvoj devojci pričaju kao da je smeće. Kažu da se s jednom takvom nikada ne bi smuvali, ali svaki tip potajno želi da je ima u svom krevetu jer je tako prokleto neodoljiva i seksi!

#2 Fina devojka.

Ovo je tip devojke koju svaki muškarac voli. Muškarci uživaju u njenom društvu, ali se ne dejtuju s njom često jer im deluje kao jako fina osoba. Ovakva devojka često upada pravo u drugarsku zonu jer je suviše slatka, suviše fina i suviše topla i druželjubiva da bi se s njom bilo u vezi. Ona je prijatelj kog svi muškarci žele, i to najčešće zato što će im dati prave upute kako da se približe nekoj devojci.

#3 Devojka za “ne daj bože”. 

Ova devojka je ona sa kojom muškarac stalno priča i sav je sladak kad joj se obraća. Ponekad izađe i s njom, ali ne namerava da je dejtuje ili da se zaljubi u nju. Ovakvu ženu drži u rezervi za dane kada ne može da dobije ijednu drugu devojku ili kada je usamljen.

Ona je uvek spremna da se vidi s tim likom (kad god da je zove) jer joj se makar malo dopada. A on je uzima zdravo za gotovo jer mu je uvek dostupna. Na muškarca koji ima ovakvu devojku u rezervi celo društvo gleda kao na najvećeg cara, jer uvek ima nekog s kim će zablejati, maziti se, ljubiti i ostalo.

slika za jedno veče Muškarci o ženama: 12 stereotipa kroz koje vas gledamo! (1. deo)

Afere za jedno veče sa prelepim devojkama – svi ih žele, a retko ko uspe da ih iskusi

#4 Nedostižna devojka.

Ovo je ona devojka koja je toliko hot i sjajna, a muškarac pretrne tamo dole i od same pomisli da joj priđe. Puna je samopouzdanja i jako je privlačna, i ima sjajan posao. Većina muškaraca samo sanja o tome da joj priđe, i u suštini je samo gleda iz daleka i bali nad njom. Ona je tip devojke kojoj prilaze samo sjajni muškarci, a muškarci nižeg reda je vide kao drsku kučku.

Comments