Ako se sećate, izlistao sam šest kategorija u koje stavljamo žene. Devojke, pre nego pređete na još ovih šest, pročitajte i ono! Šta da vam kažem… nismo zlatni, i većina nas, ako ne i svi, imamo tendenciju da žene stavimo u određene kategorije pre nego što nam i daju šansu da uvidimo da su drugačije. Ovde sam ispisao još šest kategorija, pa pročitajte!

#7 Tuđa devojka.

Ovo je žena koju nijedan muškarac neće ni sanjati da muva, čak i ako se jako loži na nju. Muškarci puni samopouzdanja se ne plaše krađe tuđih devojaka kada imaju šansu, ali ako je ta devojka u vezi sa njegovim dobrim drugom ili se njegovom drugu ta devojka jako dopada, svaki dobar momak bi se klonio te priče čak i ako oseti da se i sam zaljubljuje. Tako muškarci funkcionišu, osim ako nisu kompletni idioti koje boli uvo za prijatelje.

sponzorusa Muškarci o ženama: 12 stereotipa kroz koje vas gledamo! (2. deo)

#8 Sponzoruša.

Svi znaju za ovu devojku. Ona je onaj tip žene koji bira momke u odnosu na to koliko mogu da potroše na nju. Kao i sve devojke, teško da ćete i vi uočiti ovakvu stvar kod neke svoje drugarice, ali verovale ili ne, takvih riba ima više nego što mislite.

Kada devojka priča sa grupom muškaraca, a najviše pažnje obraća na tipa koji vozi sportska kola, velike su šanse da će je taj isti tip doživeti kao sponzorušu. Sponzorša nije nužno loša devojka. Nego, jednostavno, novac joj je jedan od prvih prioriteta. Muškarci budu u vezama sa njima, a na njih troše samo kad su jako zaljubljeni i žele jako da je usreće!

Comments