Siguran sam da se dame često pitaju kada su svojim muškarcima najseksepilnije. Većina misli da je to onda kada izgledaju najbolje što mogu. Ali da li je stvarno tako? Da li je to momenat kada ste potpuno sređene? Ili možda momenat kada ste u najopuštenijoj mogućoj varijanti? Saznajte šta muškarci misle o tome u redovima koji slede.

20274109 large Muškarci odgovaraju: Kada je žena najseksepilnija?

Najseksepilnija je kada…

Žene su najseksepilnije kad zrače ženstvenošću, kad potenciraju krhkost i nežnost, jer svaki muškarac voli da bude zaštitnik i da se oseća moćno. Još ako su pritom na vrtoglavo visokim štiklama, dok kosa nonšalantno pada preko ramena i leđa, nema muškarca koji neće pasti na kolena! (Mladen, 25 godina)

Žene su najseksepilnije kada se probude. Kada nema šminke i lažnog sjaja. Svakako vas šokira činjenica da je sa vama provela noć i dočekala jutro. Nema ništa seksepilnije od samouverene žene koja vam kuva kafu u vašoj košulji. (Marko, 28 godina)

Najseksepilnije su kada se sa namerom srede za muškarca. Kada se pored lepote vidi i trud. Ne postoji ništa što gola kolena ne mogu rešiti. (Jovan, 24 godine)

Žena je najseksepilnija u crnoj uskoj haljini, na visokim potpeticama i kada ima dugu i negovanu kosu. To automatski govori da vodi računa o sebi i da joj je stalo do toga kako je drugi ljudi vide. (Miloš, 30 godina)

Comments