Definitivno smo se uverili da se o ukusima ne raspravlja. Pred vama su odgovori muškaraca na pitanje ko su najseksepilnije srpske glumice. Pogledajte njihove i više nego inspirativne odgovore.

Ana Bretšnajder, zato što je najžešća Pančevka u Beogradu. (Mića, 31)

Natalija Nataša Lučanin, bila je prva i jedina zbog koje sam poželeo da vodim ljubav na podijumu za igru. Vitka, magično lepa plavuša pojavila se nakratko u “Anđelima” i očarala me za ceo život. Zaista, nikada neću shvatiti Nikolu koji ju je onako kukavički odbio i potrčao drugoj u zagrljaj. Ali šta da se radi, scenario je tako zahtevao. Pogreši čovek. (Srđan, 25)

Definitivno Marija Karan, prirodna lepotica sa zanosnim oblinama. (Milan, 24)

Branka Pujić je žena neobične lepote i seksepila. Volim njen osmeh. Uvek je lepa. Usudiću se da kažem da je ona srpska Sofija Loren. (Sreten, 32)

Katarina Radivojević, jer kad je pogledam iskosa, pa onako pod posebnim uglom, čini mi se da liči na nekog… ne znam tačno na koga. (Sredoje, 28)

Priznajem, Nina Janković me je osvojila ulogom zločeste Valerije u filmu “Montevideo, Bog te video”. Ne znam to da objasnim, valjda smo mi muškarci takvi. Palimo se na teško pristupačne i komplikovane žene. Međutim, ne bih imao ništa protiv neke dobrice koja izgleda upravo kao Nina. (Dragan, 29)

Sloboda Mićalović, jer volim starije tete. (Igrutin, 21)

Marija Karan je lepa sa šminkom. Bez šminke je još lepša. Prirodna, sa oblinama poput neke latinoameričke glumice i osmehom devojke iz susedstva. (Aleksa, 30)

Najseksi je Ana Aleksander – jer ima sisu od kilo i po. (Žile Furgon, 25)

Lena Bogdanović. Da nije glumica, bez problema bi mogla da bude model svetske klase. Svojom lepotom podseća na dive iz zlatne ere Holivuda. (Marko, 27)

Najseksi je Dubravka Mijatović jer liči na onu ribu iz Warcrafta. (Stevica, 19)

Mirka Vasiljević, zato što je mlada, zato što je pred njom velika glumačka karijera, i zato što nema mane što se fizičkog izgleda tiče. (Mirko, 22)

Jana Milić, čisto hodajuće savršenstvo. Neverovatan seksepil u pogledu. (Stefan, 26)

Obožavam Nadu Macanković, zaista je prelepa i ima divan osmeh. Šteta što je udata. (Miodrag, 34)

To je lako, Branka Katić, naravno! Jednom se javlja tako talentovana i lepa glumica. Obožavam je. (Kristijan, 22)

Izvori fotografija: instagram.com


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments