Neki bi da se žene, drugi da prošire svoj popis, a možda se među njima krije pravi i za neku od vas. Procenite same!

1105 Muškarci odgovaraju: Koja je vaša novogodišnja ljubavna odluka?

Ko će se oženiti 2012. godine?

U novoj godini ću da se ženim! (Milojica, 37)

U novoj godini ću se smiriti i odlučiti za jednu od pet kandidatkinja. (Rade, 27)

U novoj godini daću sve od sebe da jednoj sjajnoj devojci pokažem koliko mi je stalo do nje. (Željko, 34)

Odluka je pala. U novoj godini ću pronaći onu pravu. Vreme je za ženidbu! Kako? Rešio sam da tražim na svakom ćošku, probam, zagledam, pokušam. Želim da budem otvoreniji i za greške, kako bih u život pustio nekog ko će upotpuniti svaki novi dan u 2012. godini! (Milan, 28)

U novoj godini ću se duplo više truditi da voljenoj osobi učinim svaki dan posebnim. (Nemanja, 20)

U novoj godini ću manje pisati o seksu, a više ga upražnjavati. (Miloš, 22)

Ima da nađem onu pravu, završićemo goli na astalu! Mora da ima tu karmu, da voli moju žarkovačku farmu!
2012 razloga da je volim, stalno našoj ljubavi da se molim! (Radoja, 28)

Želim da me voli zbog onog što nisam, a ja nju zbog onog što jeste. Želim da ima dobra kola i svoj stan, da je ambiciozna i da nikada ne prestane da veruje u mene! Ne želim da takvu ne pronađem. (Marko, 28)

U novoj godini ću se truditi da budem još maštovitiji ljubavnik prema svojim partnerkama. Primetio sam da sam se “ulenjio” kada je taj segment života u pitanju, te sam rešio da svoje umeće nadogradim čitanjem kamasutre i dubljim ispitivanjem anatomije ženskog tela. Devojke vole kada dobro baratamo materijom. (Steva, 25)

Nemam novogodišnju ljubavnu odluku. Preko glave mi je ljubavi i generalno mi je muka svih stvari u vezi sa ženama, vezama i ljubavlju. Ne kažem da ne bih voleo nekoga, ali jednostavno nemam više snage da se cimam oko toga i razmišljam o tome. U novoj godini ću pustiti da stvari idu svojim tokom, nadajući se povoljnom ishodu i možda nekoj novoj ljubavi. (Milan, 25)

U novoj godini želim da se ne zaljubim, želim samo dobro da se zabavljam. Čim se zaljubim kreće glavobolja, a ove godine je bilo već previše. Znači, bez ljubavi, molim! (Stefan, 24)

Kada je ljubav u pitanju, u novoj godini ću i dalje ostati tvrdoglavi sledbenik svojih principa. Neću poslušati svoje prijatelje i neću odustati od singlovanja, sve dok ne nađem jednu lepu micu uz koju ću uživati i koju ću sa ponosom držati za ruku i predstaviti je svima kao svoju devojku. (Nemanja, 22)

Hoću da se zaljubim, a i ona u mene, to bi bilo baš lepo. Neću više casual sex. Hoću to sa nekim ko mi znači. (Miloš, 24)

U novoj godini ću konačno naučiti kako da startujem devojke u klubu. (Milan, 21)


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments