Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Sklad u vezi može da vam naruši nešto čega nisi dovoljno svesna, a što jako negativno utiče na partnera. On će posumnjati u tvoja osećanja i zadržati distancu, a verovatno će na kraju i raskinuti, jer se zbog ovakvog tvog ponašanja on oseća loše, zapostavljeno i nesigurno.

Ne slušaš ga dovoljno pažljivo

Svako se oseća loše kad priča o nečemu što ga zanima i što mu je važno i jedini fidbek koji dobija je očigledna rasejanost i nezainteresovanost. Ne bi smelo da te smara ono što tvog partnera angažuje i o čemu ti govori sa puno elana, čak i ako ništa ne razumeš. Uključi se i saslušaj ga pažljivo – značajan čin ljubavi je pokazivanje da prihvataš i poštuješ i ono ne razumeš i nije ti zanimljivo, samo zato što to interesuje čoveka koga voliš.

View this post on Instagram

Selfies with babe 😜 @hank_ge

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

Oseća da si pod uticajem svojih prijateljica

Muškarci su s pravom nepoverljivi prema ženskim koalicijama, jer one su redovno usmerene protiv njihovog interesa. Ti verovatno deliš sa prijateljicama detalje o vašem odnosu i raspravaljaš sa njima o njegovim slabostima i postupcima – a on bi zaista voleo da to ne činiš, da ga ne izlažeš analizi (i eventualnoj osudi) osoba koje on uopšte ne poznaje.

Jeste neprijatno i zastrašujuće kad pomisliš da neko o kome ti ništa ne znaš, toliko toga zna o tebi i to bez tvog učešća i pristanka. Osim toga, trend koji neguju tvoje prijateljice, njemu je možda odbojan, površan i bezvredan, a ti se time suviše oduševljavaš i nastojiš da ih u svemu pratiš. Takođe, više se savetuješ sa njima i veruješ njima, nego njemu – a to je uvredljivo i bolno.

Nedostatak sopstvenog vremena i prostora

Lepo je što volite da provodite vreme zajedno, ali to nije imperativ – svakome treba vreme za sebe, sopstvena privatnost i društvo u kome partner ne učestvuje. On zaista ne želi da ide na sva druženja sa tvojom ekipom, da ti pravi društvo u kupovini i da sa tobom bira šminku. Niti želi da provodi svako veče samo sa tobom, koliko god to bilo prijatno i zadovoljavajuće. Ako ti insistiraš na tome da se ne odvajate, iz tebe zrači nesigrunost i posesivnost, koja će u nekom trenutku početi žestoko da ga guši. On će se osećati kao da je izgubio svoj identitet i svoj život i pobuniće se protiv toga.

Editors choice