Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/2

Sklad u vezi može da vam naruši nešto čega nisi dovoljno svesna, a što jako negativno utiče na partnera. On će posumnjati u tvoja osećanja i zadržati distancu, a verovatno će na kraju i raskinuti, jer se zbog ovakvog tvog ponašanja on oseća loše, zapostavljeno i nesigurno.

Ne slušaš ga dovoljno pažljivo

Svako se oseća loše kad priča o nečemu što ga zanima i što mu je važno i jedini fidbek koji dobija je očigledna rasejanost i nezainteresovanost. Ne bi smelo da te smara ono što tvog partnera angažuje i o čemu ti govori sa puno elana, čak i ako ništa ne razumeš. Uključi se i saslušaj ga pažljivo – značajan čin ljubavi je pokazivanje da prihvataš i poštuješ i ono ne razumeš i nije ti zanimljivo, samo zato što to interesuje čoveka koga voliš.

View this post on Instagram

Selfies with babe 😜 @hank_ge

A post shared by Couple Goals (@couplegoals) on

Oseća da si pod uticajem svojih prijateljica

Muškarci su s pravom nepoverljivi prema ženskim koalicijama, jer one su redovno usmerene protiv njihovog interesa. Ti verovatno deliš sa prijateljicama detalje o vašem odnosu i raspravaljaš sa njima o njegovim slabostima i postupcima – a on bi zaista voleo da to ne činiš, da ga ne izlažeš analizi (i eventualnoj osudi) osoba koje on uopšte ne poznaje.

Jeste neprijatno i zastrašujuće kad pomisliš da neko o kome ti ništa ne znaš, toliko toga zna o tebi i to bez tvog učešća i pristanka. Osim toga, trend koji neguju tvoje prijateljice, njemu je možda odbojan, površan i bezvredan, a ti se time suviše oduševljavaš i nastojiš da ih u svemu pratiš. Takođe, više se savetuješ sa njima i veruješ njima, nego njemu – a to je uvredljivo i bolno.

Nedostatak sopstvenog vremena i prostora

Lepo je što volite da provodite vreme zajedno, ali to nije imperativ – svakome treba vreme za sebe, sopstvena privatnost i društvo u kome partner ne učestvuje. On zaista ne želi da ide na sva druženja sa tvojom ekipom, da ti pravi društvo u kupovini i da sa tobom bira šminku. Niti želi da provodi svako veče samo sa tobom, koliko god to bilo prijatno i zadovoljavajuće. Ako ti insistiraš na tome da se ne odvajate, iz tebe zrači nesigrunost i posesivnost, koja će u nekom trenutku početi žestoko da ga guši. On će se osećati kao da je izgubio svoj identitet i svoj život i pobuniće se protiv toga.

Editors choice