#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Muškarci savetuju: kako da se ponašamo u vezi

Muškarci savetuju: kako da se ponašamo u vezi

1/2

Želiš stabilnu vezu sa dobrim momkom, ali kao da su svi dobri već zauzeti, a kultura savremenog dejtinga nameće ti zabavu i površnost. Ili si već u vezi, ali ne ide baš glatko i zbunjena si. Izgleda da je sve teže izgraditi stabilne odnose, stvoriti dobru komunikaciju, uspostaviti bliskost bez ugrožavanja indivdualnosti. Sve češće parovi o svojim odnosima kažu da su komplikovani. A gde si ti? Kakav stav da zauzmeš, prema čemu da se orijentišeš? Evo nekih saveta koji dolaze sa najrelevantnijeg mesta – od muškaraca. U jednoj anketi, muški svet se složio oko nekih ključnih pitanja o tome kako žene treba da se ponašaju u vezi, da bi ostvarile to što žele – privrženost, bliskost, povezanost, pripadnost.

Budi pozitivna

To ne znači da treba da se praviš da je sve u redu kad se ne osećaš dobro, nego da muškarci cene kad imaš pozitivan stav prema životu, kad pokazuješ vedrinu i optimizam i unosiš ih u vaš odnos. Mrzovolja, sitničavost, pesimizam i pasivnost ne samo da odbijaju muškarce, nego truju tvoju životnu radost i vitalnost. Pozitivnost ne može da se glumi, to je energija koja zrači iz tebe i unosi životnost u sve što radiš i u odnose koje gradiš. Ako si mračna i negativna, pogledaj u sebe i razmisli o tome od čega pokušavaš da se odbraniš tim stavom.

Poštuj sebe

Ako želiš da dobiješ poštovanje, treba pre svega da poštuješ sebe. Muškarci su veoma osetljivi na taj stav, oni se dive ženama koje „drže do sebe“. Svojim ponašanjem oni često nastoje da probiju baš te granice, ali ako im to dozvoliš, onda se udaljavaju i gube poštovanje. Ovo izgleda kao neki pedagoški savet za odnose sa decom, ali najbolji među muškarcima su prilično pošteni prema sebi i priznaju da u emotivnoj zrelosti obično zaostaju sa ženama i da im je potrebno da znaju gde su granice i da žene svojim stavom od njih zahtevaju da te granice poštuju.

srecna riba Muškarci savetuju: kako da se ponašamo u vezi

Editors choice