Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Muškarci savetuju: kako da se ponašamo u vezi

Muškarci savetuju: kako da se ponašamo u vezi

1/2

Želiš stabilnu vezu sa dobrim momkom, ali kao da su svi dobri već zauzeti, a kultura savremenog dejtinga nameće ti zabavu i površnost. Ili si već u vezi, ali ne ide baš glatko i zbunjena si. Izgleda da je sve teže izgraditi stabilne odnose, stvoriti dobru komunikaciju, uspostaviti bliskost bez ugrožavanja indivdualnosti. Sve češće parovi o svojim odnosima kažu da su komplikovani. A gde si ti? Kakav stav da zauzmeš, prema čemu da se orijentišeš? Evo nekih saveta koji dolaze sa najrelevantnijeg mesta – od muškaraca. U jednoj anketi, muški svet se složio oko nekih ključnih pitanja o tome kako žene treba da se ponašaju u vezi, da bi ostvarile to što žele – privrženost, bliskost, povezanost, pripadnost.

Budi pozitivna

To ne znači da treba da se praviš da je sve u redu kad se ne osećaš dobro, nego da muškarci cene kad imaš pozitivan stav prema životu, kad pokazuješ vedrinu i optimizam i unosiš ih u vaš odnos. Mrzovolja, sitničavost, pesimizam i pasivnost ne samo da odbijaju muškarce, nego truju tvoju životnu radost i vitalnost. Pozitivnost ne može da se glumi, to je energija koja zrači iz tebe i unosi životnost u sve što radiš i u odnose koje gradiš. Ako si mračna i negativna, pogledaj u sebe i razmisli o tome od čega pokušavaš da se odbraniš tim stavom.

Poštuj sebe

Ako želiš da dobiješ poštovanje, treba pre svega da poštuješ sebe. Muškarci su veoma osetljivi na taj stav, oni se dive ženama koje „drže do sebe“. Svojim ponašanjem oni često nastoje da probiju baš te granice, ali ako im to dozvoliš, onda se udaljavaju i gube poštovanje. Ovo izgleda kao neki pedagoški savet za odnose sa decom, ali najbolji među muškarcima su prilično pošteni prema sebi i priznaju da u emotivnoj zrelosti obično zaostaju sa ženama i da im je potrebno da znaju gde su granice i da žene svojim stavom od njih zahtevaju da te granice poštuju.

srecna riba Muškarci savetuju: kako da se ponašamo u vezi

Editors choice