Pitali smo muškarce da u ovim vrelim letnjim danima daju savete lepšem polu kako da uključe maštu i zadovolje ih. Dobili smo više odgovora nego što može stati u jedan tekst, tako da izdvajamo petnaest najinteresantnijih.

Slika118 Muškarci savetuju: Zadovoljite nas

Pre svega, budite maštovite

Telefonski seks

Iako zvuči banalno, muškarci su u suštini zveri. Kada on najmanje to očekuje, pozovite ga telefonom i kroz najseksepilniji uzdah mu recite: “Upravo mislim na tebe.” Onda spustite slušalicu. Vodite računa o tome da pozovete pravu osobu, jer, dešava se i najboljima. (Marko, 27)

Čarape uzbuđenja

Volimo najlonke i podvezice. Ako ih nosite, onda ste odmah u prednosti. Zakačite podvezice iznad, a ne ispod donjeg veša. Na taj način, kada ih skinete, one seksi čarape ostaju na svom mestu. Vođenje ljubavi sa ženom dok još nije potpuno naga pomućuje nam um i gubimo razum. (Darko, 30)

Neka “ona” uvek bude doterana

Obrijani delovi su odličan podsticaj muškarcu da vas oralno zadovolji, jer ima mnogo površine koju može oralno stimulisati. Zato, po svaku cenu treba izbegavati šumicu. Ukusi su različiti, ali razmislite o tome i zamislite njegovo lice kako se kreće ka gornjoj polovini vašeg tela, boreći se protiv grmlja, pa izbegavajte da izgleda kao da je stavio svoju glavu u džak. Održavajte je glatkom! (Mihajlo, 24)

Comments